Jump to content

sclipici

Active Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sclipici

 1. Salut. Am nevoie de un web developer (php/html/css/js/mysql) pentru niste proiecte destul de basic. Vreau pe cineva serios il mai pot invata eu cate ceva dar macar sa stie chestile basic. Bani se iau pe proiect.
 2. Nu-mi spune ca nu-ti mai pasa, ca nu ma iubesti sau ca m-ai uitat
  Nu incerca sa te minti singur cand acum 6 luni eram totul pentru tine
  Nu incerca sa pari indiferent si lasa orgoliul, am eu destul
  Si totusi uite unde ne-a adus..
  De ce o lasi sa te atinga cand stii bine ca e o greseala
  Stii bine ca esti al meu, nu al ei
  Ai promis ca o sa-mi apartii mereu.
  Si da, sunt o egoista
  Dar nu vreau sa fii fericit fara mine
  Caci nu-mi amintesc ultima oara cand am fost fericita fara tine

 3. Mai tii minte cand mi-ai promis ca vei fi langa mine in momentele grele? Ca ma vei ridica de fiecare data cand ceilalti ma vor dobori la pamant, ca-mi vei readuce zambetul intr-o zi innorata si ca ma vei proteja de tot ce e rau? Mi-ai spus “suna-ma, sunt mereu acolo, neconditionat langa tine, chiar daca iubirea se spulbera, te sustin mereu din umbra”.
  ….apoi ai disparut definitiv

 4. #RIP

  Bunul DUMNEZEU sa - ti calauzeasca pasii numai spre bine si ingerii sa te vegheze

  1. Show previous comments  4 more
  2. fallen_angel

   fallen_angel

   sub*

   de tristețe și îndurerare nici nu mai nimeresc tastele.

  3. sclipici
  4. urs

   urs

   @};-@};-@};-@};-

   toti suntem indurerati, frate fallen 

   #incaUnIngerAUrcatLaCer

 5. LA MULTI ANI 2017

   

 6. Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică, în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama!”
 7. Ii multumim lui Aerosol pentru initiativa luata. Ne-ai dat un impuls, o sa ii lovim asa de tare, inca nu o sa stie ce ia lovit. #RIP ISIS
 8. Salut. Am un iPhone 4s cu iOS 9.1. Stiti un glitch ceva sa pot afla email-ul la proprietar, sau ceva date despre el? Sau o metoda de a scapa de asta? Din cate am inteles nu prea e posibil.
 9. /etc/hosts.allow -> nu esti trecut pe acolo
 10. Am vazut topicul in news feed. Crezi ca ma uit la data?
 11. incearca asta in css @-ms-viewport{ width: device-width; }
 12. App. Nu e chiar ca sort -u, iti creeaza un fiser pentru fiecare extensie de email-uri. Daca nu vreti sa-l folositi, nu mai postati aiurea.
 13. Nu toti au linux.
 14. <?php /* RST Visit www.rstforums.com Mail Sorter by sclipici Use: rst_sort('file_name.extension'); */ function rst_sort($n){ $mails = file_get_contents($n); $mails = array_filter(explode("\n", $mails)); foreach ($mails as $key => $value) { $e = explode("@", $value); $a[][$e[1]] = $e[0]; } foreach ($a as $key => $value) { foreach ($value as $k => $v) { file_put_contents($k.'.txt', $v.'@'.$k. PHP_EOL, FILE_APPEND); } } echo 'Visit www.rstforums.com'; }
 15. salut reckon P.S: Si ala numesti tu S.E? inseamna ca esti retardat.
 16. Dupa ce ai adaugat la : public function attributeLabels() { return array( 'sloboz' => 'SLoboz', ... ); } Vezi in top sa ai: * @property integer $sloboz In view $this->widge LA attributes adaugi sloboz in array
 17. Cum crucea ma-ti, sa mai faci si figuri, daca oameni astea ti-au cerut site..nu puteai sa le dai si pm? sau tie frica ca erau beti cand au postat? HTACCESS E BAZA p.s: proasta pula a fost la curu lu ma-ta.
 18. eusimplu are 8 clase, si a lucrat la seomaxim. P.S: Nu ai nevoie de studi, poate o sa intri mai greu la interviu, dar acolo daca sti meserie, esti ca si angajat.
 19. $( "table" ).attr( "moloz", "altceva" ); sau addclass sa aduagi clasa.
 20. L-au ars baieti in candela. Asta se intmpla cand iti face niste preoti particele.
 21. Ce API sa bagi ma boala copiilor? Tu iti setezi datele de la baza de date in config sau unde moloz il tine. Stealeru face singur insert in DB.
×
×
 • Create New...