Jump to content

Patriarhia

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Patriarhia

  • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Patriarhia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu chiar, uite ce poza cu scrisoare am primit atunci cand a fost incidentul cu baietii de la transfer.ro (clientii celor de la CSD):
  2. Adica de la @Reckon daca ne aducem bine aminte despre incidentele cu injectiile SQL
  3. Salut, noi suntem patriarhia romaniei. Am dorit sa ne prezentam pe acest forum pentru ca l-am angajat pe @Aerosol ca scriitor la ziarul patriarhiei si o face destul de bine (copy paste toata ziua). Cat despre noi, ne stiti bine, mercedes-uri toata ziua si bitches. Adevaratttttttt a inviat.
  4. Sau poti scrie despre Why DIICOT break doors in Romania? Because hackers
  5. Primele 5 secunde, asculta cu atentie.
  6. LOL, in locul tau imi faceam backdoor in server si foloseam accesul sa faca miliarde de euro (like a boz 1337 leet old school)
  7. @spider )))))))))))))))))))))))))
  8. Ne-am gandit sa-i dam o sansa dupa ce instanta va termina procesul cu inculpatul, asa ca sansa va fi una foarte buna pentru el, il vom angaja, femeia de servici care spala buzile din biserica e bolnava, asa ca pentru acest tanar ar fi cel mai bun job. Va putea programa tevile de berman sa functioneze corect in instalatia bisericii.
  9. Stimata instanta, stimati administratori, stimati moderatori, stimati membri VIP, stimati membri Normali, stimati script-kiddies, stimati Batrani (old school 1337 niggas), stimabila platforma vBulletin, stimabila firma de hosting. In urma actiunilor realizate de @Open a fost arestat cu succes. http://www.antena3.ro/romania/hacker-suspectat-ca-a-spart-mai-multe-site-uri-ce-apartin-patriarhiei-romane-prins-de-politisti-286765.html Radion i-a f?cut anul trecut o surpriz? Patriarhului Daniel. Cu cine s-a trezit la u?? ast?zi - Gândul Radion Tudos - Nume de pocait Dorim sa va transmitem prin aceasta cale de comunicare ca sfantul sa va vegheze si sa va protejeze. Nu uitati: semnat - Prea fututul parinte patriarh Daniel. https://rstforums.com/forum/81679-tutorial-cum-sa-ti-faci-shellul-imagine-2-pasi.rst - Exact, in 2 pasi l-am luat pe sus.
×
×
  • Create New...