R0byi Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 (edited) Sunt nou în ceea ce prive?te XSS-ul ?i voiam s? întreb, oare merit? s? raportez eroarea? Edited June 9, 2015 by R0byi Quote
poq Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 De ce sa NU merite? Chiar tu spui ca nu merita, dar ca si recomandare ai putea sa o raportezi si daca este SELF o sa primesti exact 396,389683 lei noi dupa cursul de astazi. Quote
R0byi Posted June 9, 2015 Author Report Posted June 9, 2015 De ce sa NU merite? Chiar tu spui ca nu merita, dar ca si recomandare ai putea sa o raportezi si daca este SELF o sa primesti exact 396,389683 lei noi dupa cursul de astazi.Mul?umesc de r?spuns! Am raportat-o. De asemenea am mai g?sit un XSS ?i în PayPal încercând s? îmi activez contul în caz de Reward. Quote
numeroz Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Mul?umesc de r?spuns! Am raportat-o. De asemenea am mai g?sit un XSS ?i în PayPal încercând s? îmi activez contul în caz de Reward. Nu mai da detalii despre locurile in care gasesti xss-uri daca vrei sa le raportezi. Quote
DiabloTM Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Mul?umesc de r?spuns! Am raportat-o. De asemenea am mai g?sit un XSS ?i în PayPal încercând s? îmi activez contul în caz de Reward. esti pus pe fapte mari Quote
poq Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Mul?umesc de r?spuns! Am raportat-o. De asemenea am mai g?sit un XSS ?i în PayPal încercând s? îmi activez contul în caz de Reward. Vezi sa o raportezi aici la Yahoo.Si la ceilalti aici, iti trebuie cont de eBay pentru a raporta vulnerabilitatea, nu mai stiu exact daca mai merge sa raportezi si la sitesecurity@paypal.comSucces! Quote