Jump to content
albertynos

Bani Online : Totul Incepe cu tine

Recommended Posts

Sunt un pasionat al online-ului, prin urmare membru al multor forumuri pe care se dezbat fel de fel de metode prin care se pot face bani online.

Exista sute de articole si metode pe aceste forumuri, cu toate acestea in fiecare zi apare cate unul care intreaba “Cum pot face bani online”. A devenit obisnuinta. Unii vor sa faca 5$ pe zi, altii 10 iar restul vor sa afle cum sa faca 5000$ pe luna pe internet.

Problema nu este la acei 5 sau 10$ pe zi, fiecare trebuie sa porneasca de undeva, nu conteaza daca cu acei bani iti cumperi inghetata in fiecare zi sau ii bagi in jocuri online, problema este ca majoritatea nu se tin de ceea ce incep, nu inteleg ca nu conteaza google, facebook, adsense, seo si alte metode prin care se fac banii pe internet, banii se fac cu oameni, aici totul este despre tine, TU esti important nu google si retelele de socializare.

Sunt atat de multe topicuri in care toti intreaba despre metode / secrete si trickuri de a face bani rapid online. Daca nu ai cumva vreun cod de activare pentru PAYPAL MONEY GENERATOR nu vad cum ai putea sa faci rapid bani pe internet.

Scriu acest articol cu speranta ca cei care sunt de parere ca se fac milioane pe internet intr-o clipita sa se trezeasca si sa isi dea 2 palme. Este valabil daca ai 15 ani si ai citit ca nu stiu care face 100.000$ pe luna cu un site si vrei sa te apuci si tu, la fel si daca ai 40 de ani si visezi la cai verzi pe pereti.

[h=3]REALITATEA : Nu este usor ![/h] Te anunt de la bun inceput, banii nu se castiga usor pe internet. Banii atrag bani asta inseamna ca trebuie sa ai un capital cu care sa incepi ca sa poti face bani pe internet.

Asa ca daca ai 0 lei in banca si o multime de facturi pe vine, te sfatuiesc sa ITI CAUTI UN JOB REAL ! Vorbesc serios, mergi si cautati un job real, banii pe internet nu se fac usor si mai ales peste noapte, iti spune aceste lucruri unul care facea primii bani pe internet acum ceva ani de zile dupa ce a incercat vreo 2 ani de zile fara a investii.

Majoritatea oamenilor dau gres pe internet pentru ca nu incep cand trebuie ! Cei mai multi se apuca de asa ceva atunci cand sunt deja cu un picior in groapa si cauta o solutie rapida, nu exista asa ceva pe internet, acesta este un mit.

Oamenii asociaza banii pe internet cu bani usor de facut ! Cei care fac deja bani pe internet stiu ca aceasta este cea mai mare prostie, banii pe internet nu sunt usor de facut. Este chiar greu, usor este dupa ce ai inteles cum merg lucrurile si dupa ce ai vechime.

Daca te gandesti serios la a face bani pe internet o sa incerc sa te sfatuiesc in randurile ce urmeaza, sa iti arat cum stau defapt lucrurile.

Consider ca am o oarecare experienta in domeniu, primii bani pe internet facandu-i acum 7-8 ani, de atunci produc continuu. Scopul acestui articol este sa iti arate ce se intampla defapt pe internet si cum merg treburile.

Asadar cu atat de multe bloguri care te invata “cum sa faci bani online” ai impresia ca o sa dai si tu un tun si o sa fii bogat intr-o saptamana, doua, asa-i ?

[h=3]Ai nevoie de bani ca sa faci bani[/h] Vad atat de multe ghiduri care iti spun ca e de ajuns sa iti faci un blog in 5 minute, scrii 2 articole si apoi astepti ca oamenii sa navaleasca pe siteul tau si tu o sa castigi bani din afiliate sau din adsense, usor nu ? GRESIT !

Se pot face bani intradevar cu produse ca afiliat sau prin adsense dar 80% din noi nu avem o sansa ! De ce ? Pentru ca aceste domenii sunt extrem de aglomerate si cei care au ceva vanzari sunt cei care investesc.

Fiindca investesc, acestia apar pe primele pozitii in google, apar in reclamele din facebook si asa mai departe. Se investesc sume enorme in promovare.

Daca ai 50$ de investit in facebook sau vreo campanie Adwords, pastreaza-i ! Scoate-ti prietena in oras, aici vorbim de bani adevarati nu de maruntis.

Primul pas este sa intelegi ca : AI NEVOIE DE BANI CA SA FACI BANI !

[h=3]Fii Practic[/h] Sunt atat de multi care isi construiesc diferite site-uri pe care sa le monetizeze, sa le faca o sursa de venit pasiv, astazi ii auzi ca le monetizeaza cu Google Adsense, maine promoveaza produse de pe Clickbank, iar zilele urmatoare ii auzi ca vor sa scoata bani din trafic mobil creandu-si profile de Instagram.

Entuziasmul e bun, iar veniturile din mai multe surse este un scop care ni-l propunem toti dar NU E PRACTIC.

Este exact ca in acel proverb : Cine alearga dupa 2 iepuri….

Trebuie sa ramai credincios unei metode pana aceasta incepe sa functioneze, abia mai apoi te implici si in altceva. Trebuie sa iti dedici aproape tot timpul proiectului tau daca vrei sa functioneze, nu poti sa te apuci de 10 lucruri in acelasi timp si sa te astepti sa mearga toate.

[h=3]Nu poti astepta rezultate instante[/h] Aceasta este greseala numarul 1, toti asteapta rezultate (a se citit bani) intr-o luna sau mai putin, dau vina pe aceste lucruri pe acei “guru” in domeniu care vand pdf-uri care “te invata” cum sa faci sute de dolari zilnic pe internet la doar 47$ bucata. Serios, cine vinde un asemenea pdf ? De ce ar vrea cineva competitie intr-o nisa care se presupune ca produce ?

Intodeauna am muncit luni de-a randul pana am produs bani cu orice metoda am testat. Pana si cu acest blog care este doar o pasiune pentru mine am facut bani, intradevar fara sa vreau, dar am facut, insa au trecut luni pana s-a intamplat.

De asta spuneam mai sus sa iti cauti un job, online-ul inseamna rabdare si munca multa, daca ai facturi care te preseaza nu cred ca o sa reusesti ceva.

bani-online.jpg

[h=3]Nu ceda zvonurilor :[/h] Daca ai obiceiul sa vizitezi forumuri care aduc in discutie diferite metode de a face bani online, sau ai citit de-a lungul timpului diferite articole pe bloguri despre banii online , atunci sigur in comentarii a fost macar unul care a spus ca metoda nu functioneaza, am auzit de sute de ori:

  • Seo e mort
  • Adsense nu mai plateste cum platea inainte
  • Marketingul afiliat e mort

Sunt atat de obisnuit cu astfel de comentarii incat le ignor fara sa imi dau seama. Nimic nu e mort, totul merge, difera doar perspectiva din care privesti lucrurile si cat timp aloci, cata rabdare. Normal ca or sa spuna ca nu functioneaza, asta se intampla cand nu dedici suficient timp unei metode.

Priveste lucrurile ca un atlet care se antreneaza pentru Jocurile Olimpice, munceste zi de zi timp de 4 ani, se antreneaza, face compromisuri ca dupa sa fie cunoscut si aclamat de milioane de oameni din intreaga lume.

[h=3]Trateaza online-ul ca pe o afacere[/h] Indiferent ca esti fondatorul unui blog sau al unui site mare, trateaza-l ca pe o afacere, adica fii serios. Aici se face iarasi o greseala mare, lumea are impresia ca poti munci cand vrei, online-ul e on line, doar nu ai sef. GRESIT !

Este exact ca la un job real…

Daca nu ajungi la timp – ESTI CONCEDIAT, daca nu iti indeplinesti artibutiile ESTI CONCEDIAT.

Ei bine in online, daca nu dedici timp NU PRODUCI, daca lipsesti o zi, PIERZI AUTORITATE, etc.

Da, afacerile online vin cu un anumit avantaj, poti lucra de acasa sau de unde doresti tu si la ce ore doresti. Stiu oameni care produc in momentul de fata 50 -70$ pe zi si muncesc 2 ore pe zi, dar la inceput munceau 15-18 ore.

Trateaza online-ul ca pe o afacere reala, fii serios, raspunde la email-uri, vorbeste cu clientii, cere un feedback si AI RABDARE, ne auzim la sfarsitul lunii cand se fac platile pe la Adsense, Clickbank, Popads si altele, poate bem o bere.

Sursa : Bani Online : Totul Incepe cu tine - Albert Manuel

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

@albertynos ce ai scris este de fapt o traducere a unui articol pe care l-am citit pe blackhatworld.com si prezinta doar perspectiva unei persoane. Dar e gresit din multe puncte de vedere.

Versiunea mea foarte scurta este ca trebuie sa fii ori las, ori puturos, ori retardat, ori lipsit de orice skill, ca sa nu poti castiga macar 1000 lei lunar din online. Versiunea lunga e mai jos.

In primul rand ai nevoie sa intelegi limba engleza.

Daca nu intelegi engleza nu ai cum sa evoluezi pe internet si ar fi bine sa nu mai cauti metode de a castiga din online. Daca nu stii engleza nu inseamna ca esti las, puturos, retardat sau lipsit de orice skill, ci ca trebuie sa inveti engleza.

Din online faci bani daca ai skilluri, nu bani.

Sunt atatea proiecte in care s-au investit sume colosale si totusi au dat faliment. Asta spune destule despre cum functioneaza businessul in online. Skilluri poate insemna sa ai aptitudini in coding, developing, design, comunicare, idei geniale, experienta in marketing etc si, uneori, chiar de hacking. Nu toate cele de mai sus, ci macar unul singur din cele enumerate. Intr-adevar, cand ai si skilluri si bani vei face si mai multi bani. Dar, daca esti o persoana inteligenta, ca sa iesi din foame si sa strangi ceva cascaval, tot ce iti trebuie este tupeul de a incerca sa faci bani si tupeul de a incerca sa faci si mai multi bani dupa ce faci primii bani.

Investitia initiala pentru a incepe sa castigi ceva este un calculator si un abonament la internet.

In cazul celor care citesc randurile astea investitia deja este facuta. Aveti la dispozitie numeroase servicii de hosting si domenii gratuite, tool-uri si servicii de generat backlinks, surse ce pot fi spamate legal, puteti la orice ora sa incepeti sa va ridicati site-urile pe care nu ati cheltuit un cent macar si sa produceti ceva banuti. Important e sa stiti de unde incepeti si sa aveti curajul sa va apucati de treaba.

Multi inca sunt convinsi ca nu poti face bani cu un domeniu gratuit. Da, exista o diferenta intre domeniile moka de la hostinger (de ex.), si blogspot sau wordpress.com. Dar aveti alternative cacalau. Puteti chiar sa luati gratuit un domeniu pentru un an prin diferite oferte sau concursuri. La fel si cu hostingul, exista alternative gratuite, fara reclame si cu un uptime decent.

Nu investiti bani la inceput pentru ca veti intra in depresie de la primul rateu.

Folositi ceea ce va ofera deja gratuit internetul si experimentati tot ce va trece prin cap pana gasiti o chichita pe care sa o exploatati la maxim. Cu un amarat de blogspot puteti face si $2000 lunar daca stiti unde si cum sa il promovati. Prima data cand am facut bani pe net nici macar nu am folosit un domeniu, ci puneam direct pe tagged.com linkul meu de affiliat la un site xxx, folosind servicii gratuite de redirect ca tinyurl.com. Am facut in stilul asta 22.000.000 lei vechi in primele 2 saptamani si ma miram si eu cat de prost am fost ca nu am incercat asta mai demult. In prima zi am facut vreo $30-40 in doua ore. Si cine spune ca asa ceva nu mai e posibil in ziua de azi nu stie ce vorbeste.

Poti investi intr-un domeniu si hosting ieftine.

Atunci cand stii ca un domeniu cumparat prezinta incredere mai mare si aduce conversii mai multe. Sau cand ai nevoie sa pui propriile tale scripturi pe un host ce iti ofera mai multe avantaje de care stii cum sa profiti.

Nu va speriati ca o nisa este deja saturata.

Ci aruncati-va direct in mijlocul ei. Acolo unde sunt mii de afiliati inseamna ca exista content de calitate, sunt conversii, bani, seriozitate. Cautati surse alternative de trafic fix pentru acele nise, surse care nu au fost exploatate masiv de altii.

Exista doar trei cauze majore care va pot impiedica sa faceti bani pe internet.

Lipsa totala de skilluri, frica de a incerca sa scoti capul in fata celorlalti deja prezenti pe piata si faptul ca nu stii engleza. Renuntati la a mai citi sute de tutoriale ca cel din primul post despre cum sa faci bani pe net si cautati solutii pentru a aduce trafic catre ceea ce vindeti.

Majoritatea sfaturilor mele se aplica in cazul afilierilor.

Edited by Nemessis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salut @Nemessis ma bucur ca mai esti printre noi.

Este o traducere, trebuie sa te intrebi cine la scris in prima faza...

Mie imi place sa cred ca realitatea face ca perspectiva din care unii vad lucrurile sa fie diferita fata de altii, de acolo si parerile diferite.

Numai bine.

Edited by albertynos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...