Jump to content
luckyluck12341

Crack clave WPA-WPA2- in Romania

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor,

Desi sunt familiarizat cu mediul Linux respectiv distributii tip live Cd , incepand cu Auditor,Bctrk,Wifislax.. de cand am venit in ro .. , am incercat sa crackeez retelele familiarilor ,cu acordul lor bineinteles,fara nici un rezultat.. probabil atacul cu dictionar este singurul care functioneaza..

Doresc sa stiu care este si parerea voastra , cum se poate obtine pass'ul la upc de ex. ?!

va multumesc

Posted

Simplu, ai doua optiuni, poate 3... 4 daca ma gandesc mai bine.

1. Dictionary attack: cel mai comun atac impotriva WPA. daca parola e in dictionar o afli, daca nu nu.

2. Brute-force attack: functioneaza impotriva parolelor simple si scurte. daca ai un super-mega-fantasticul calculator cu FPGA-uri bine, daca nu atunci nu mi-as bate capul.

3. Beginner's luck: poate ghicesti parola, sau mai putin probabil poate ca o parola aleatoare pe care o incerci este cea corecta (statistic posibil, dar incredibil de improbabil)

4. The Backdoor: daca router-ul are WPS activat si ai noroc sa nu fie o implementare sictirita atunci poti sparge pin-ul pentu WPS si ulterior vei afla parola pentru WPA.

Disclamer: