Screech Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Daca aveti un hash al unui admin/user de pe vreun forum ipb si nu aveti chef sa-l decriptati sau timp... puteti inlocui in coockie si gata intrati in contul lui. Merge doar pe Opera (9)Intrati la Tools>Quick preferences>Edit site preferences, aici alegeti prajiturelelesi o sa va apara:Acum editati la member_id si la pass_hash astfel: Quote
axxl2006 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Daca nu ma insel, inlocuirea cookies nu prea are treaba cu ce fel de forum-uri folositi. Daca sesiunea a fost inchisa(adica am dat log-out), cookie-ul acela nu mai e valabil. Astept sa confirme maestrul kwerln, ca el cred ca e mai documentat in asa ceva Quote
Screech Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("axxl2006")</div>Daca nu ma insel, inlocuirea cookies nu prea are treaba cu ce fel de forum-uri folositi. Daca sesiunea a fost inchisa(adica am dat log-out), cookie-ul acela nu mai e valabil. Astept sa confirme maestrul kwerln, ca el cred ca e mai documentat in asa cevaNu prea am inteles mare lucru din ce ai zis, inlocuirea cookie-urilor are treaba cu ce fel de tip este forumul. Este inca valabila sesiunea in cazul in care ai dat log-out Quote
nos Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 eu stiu ca smekeria asta merge daca ii afli hashul adminului si pui 1 value unde e pass_hash dar merge si la yahoo...si la yahoo cand spargi ala degeaba da log out ca cookie-urile dupa mine tot merg.... Quote
ecstazy_kid Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 si hashul adminului cum am putea sal aflam ? Quote
Screech Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("ecstazy_kid")</div>si hashul adminului cum am putea sal aflam ?depinde la ce anume te referi, daca faceai referire la IPB baga un ochi pe aici:http://www.rosecurityteam.net/home/viewtop...opic.php?t=1610http://www.rosecurityteam.net/home/viewtop...opic.php?t=1569 Quote
axxl2006 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 pai asta ziceam si eu la baieti. Dar daca dai log-out, sesiunea expira si automat cookie-ul nu mei e valabil Quote
adryann Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Xavier, DE UNDE FAC ROST DE PROGRAMU ALA DE INTRAT IN EMAIL coockie?????? Quote
Screech Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("adryann")</div>Xavier, DE UNDE FAC ROST DE PROGRAMU ALA DE INTRAT IN EMAIL coockie??????Fii mai explicit, te rog. Quote