kiranom Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 (edited) Ajungeti in 1-2 luni pe primele pagini la diverse cuvinte cheie. Link-urile sunt gasite de mine pe internet dupa zile de cautare si nu sunt spamate, sunt PERMAMENTE.Pret backlink PR 2 dofollow [romania/din afara la alegere]: 5 leiPret backlink PR 3 dofollow [romania/din afara la alegere]: 8 leiPret backlink PR 4 dofollow [romania/din afara la alegere]: 14 leiPret backlink PR 4 dofollow [romania/din afara la alegere]: 18 leiPret backlink PR 5 dofollow [romania/din afara la alegere]: 20 leiPret backlink PR 6 dofollow [romania/din afara la alegere]: 22 leiPret backlink PR 7 dofollow [romania/din afara la alegere]: 25 leiPret backlink PR 8 dofollow [romania/din afara la alegere]: 30 lei[..pentru cantitati mai mari negociem ] Edited July 5, 2015 by kiranom 1 Quote
kiranom Posted July 5, 2015 Author Report Posted July 5, 2015 Nu sunt primite de pe prima pagina. Insa rezultate sunt destul de OK tot link dofollow de pe site cu PR mare e.Vreau sa adaug ceva ce i-am raspuns unui membru ce m-a intrebat despre link-uri:Site-urile nu sunt ale mele, eu doar am gasit pe Google dupa zile bune de cautari site-uri unde iti poti plasa backlink dofollow (cautam pentru site-ul meu, in timp am vazut ca a dat rezultate bune si m-am gandit sa le dau si altora contra cost). Quote
Vlachs Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
zebra Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Macar daca oferea si el cate zeci atunci se cumpara cineva macar sa incerce lumea daca nu erau spamate.Si daca ar merge de ce le-ar vinde si nu le-ar vinde.De-a dreptul amuzant Quote