DarkEyes Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Salut RST am si eu o intrebare ma puteti ajuta cu un link de la un video Cum as putea sa fac un dvd cu windows bootabil am cautat pe youtube am gasit o metoda am incercat si am crezut ca a mers dar nu e asa de la ultimul meu Post cu Laptop Acer nu am putut instala un windows pe care l-am descarcat de pe net dar am facut rost de un windows xp original de la cineva si a mers deci ma puteti ajutaP.S. daca aveti un produc key pt windows XP profesional imi cere dar carcasa de la windows nu o mai am Quote
Imparatul Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Ce sa faci cu Xp?Nu se mai acorda asistenta pentru Windows Xp.Daca nu te descurci cu Cd creaza un stick bootabil!1.Descarci Rufus2.Descarci o imagine iso cu ce windows vrei3.Introduci stick-ul in pc/laptop4.Deschizi Rufus si selectezi imagina iso de unde o ai salvata5.Dai Start. Quote
DarkEyes Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 Macar nu sti de unde pot sa obtin un cd key bn pt windows xp ? pt asta Quote
bubu2005 Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.ro/2013/09/cum-afli-ce-serial-key-are-windows-ul.html Quote
DarkEyes Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 (edited) http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.ro/2013/09/cum-afli-ce-serial-key-are-windows-ul.htmlMs am gasit dar nu pot imi fac conexiunea la reteaua de internet prin cablu dar nici Wifi Ce ar trebuii sa fac? Edited July 9, 2015 by DarkEyes Quote
Guest limbric_mic Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 // Nevermind// Ai un folder i386, intrii in el si deschizi unattend.txt si acolo ar trebui sa fie keyul. Quote
Imparatul Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Ms am gasit dar nu pot imi fac conexiunea la reteaua de internet prin cablu dar nici Wifi Ce ar trebuii sa fac?Sa instalezi driver-ul la placa de retea si la wifi. Te sfatuiesc sa-l duci la cineva care se pricepe sa ti-l faca.observ ca nu esti atat de familiarizat cu chestiile astea! Quote
DarkEyes Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 Dar macar un tutorial despre cum as putea sa pun un window 7 sau 8 pe un dvd gasesc dar sa fie bun Quote
iasar Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 1.Descarca windows 7/8/8.1/10 de aici2.Descarca poweriso de aici3.Niste poze poza poza1 poza2 Quote