Blacky.. Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Salut!Astazi am incercat sa bag wind 8.1, dar cand ajung la formatarea hardului si setarea partitiilor nu se afiseaza nimic.. primesc doar"no drives were found..". Aceeasi problema si pe windows 7.Are cineva idee cum pot rezolva? Quote
LLegoLLaS Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Verifica in bios setarea hardului, daca e pe SATA/IDE (pcuri mai vechi) si/sau AHCI mode (nu mai tin minte foarte exact dar daca faci niste poze prin bios ii dam de cap)bafta Quote
Blacky.. Posted July 10, 2015 Author Report Posted July 10, 2015 Biosul si prima optiune din meniu.. cred ca pe acolo ar trebui sa se umble. Nu ma pricep sa umblu in bios, asa ca as cam avea nevoie de indicatii.Imgur Quote
gogusan Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 (edited) advanced setup, cauta acolo SATA MODE ceva de genul sau Storage config....: AHCI probabil e pus si trebuie sa-l pui IDE.fa poze daca vrei exact sa-ti zic Edited July 12, 2015 by gogusan Quote
Sir-Galahad Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Ce configura?ie are pc-ul?Po?i încerca la w7 în felul urm?tor:/când ajungi în punctul în care trebuie s? dai "Install now", ai op?iunea "Repair your computer" în partea de jos. selectezi prima variant?, apoi alegi command prompt. acolo scrii a?adiskpartlist diskselect disk 0(cel care vrei s?-l formatezi. la tine poate fi alt num?r)cleancreate partition primaryformat fs=ntfs quickDup? închizi acea interfat? ?i dai "Install now". Nu garantez c? merge, dar po?i încerca. Quote
nein Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 bootezi cumva de pe stick ? ca si eu am avut o problema cand am facut de pe stick... Quote