--- Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 ....folosesti un proxy (acelasi) de mai multe ori?. Am nevoie sa imi fac niste conturi pe unele site-uri si as vrea sa folosesc mereu acealsi proxy pentru cand ma loghez. Un VPN nu imi este bun ca multi folosesc cyberghost vpn si toate ip-urile gratuite din tarile care vreau eu sunt luate. Daca nu e posibil ce intreb eu, atunci postati aici ce programe de vpn stiti (care sa poti alege tu ip-ul si tara) sau daca are cineva cyberghost premium si vrea sa imparta contul sa imi trimita pm, am cautat promotii gratuite sau ceva, insa s-au terminat toate. Quote
malsploit Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Cumpara un vps de la digitalocean si iti faci propriul vpn. E 5$ Quote
--- Posted July 18, 2015 Author Report Posted July 18, 2015 Nu stiu cum se face asa ceva, inca astept raspunsuri Quote
malsploit Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-an-openvpn-server-on-ubuntu-14-04Ti-am pus linkul asa ca sa-l vezi si dupa ce primesti ban Quote
--- Posted July 18, 2015 Author Report Posted July 18, 2015 digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-an-openvpn-server-on-ubuntu-14-04Ti-am pus linkul asa ca sa-l vezi si dupa ce primesti ban Ar fi frumos daca se poate face un chat exclusiv pentru intrebari/raspunsuri fara sa fii nevoit sa ai un cont aici. Daca tot ai pus poza te rog pe tine sau pe altii, sa stearga din baza de date toate conturile mele care le am pe aici pentru ca nu o sa imi mai fac altele. Multumesc pentru raspuns, o sa ma mai uit offline peste postul asta ca sa vad daca exista totusi si alte programe asemanatoare cu cyberghost vpn (sa poti sa alegi tu tara si ip-ul), in rest nu o sa mai intru. Quote
Sveratus Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Ar fi frumos daca se poate face un chat exclusiv pentru intrebari/raspunsuri fara sa fii nevoit sa ai un cont aici. Daca tot ai pus poza te rog pe tine sau pe altii, sa stearga din baza de date toate conturile mele care le am pe aici pentru ca nu o sa imi mai fac altele. Multumesc pentru raspuns, o sa ma mai uit offline peste postul asta ca sa vad daca exista totusi si alte programe asemanatoare cu cyberghost vpn (sa poti sa alegi tu tara si ip-ul), in rest nu o sa mai intru.te-ai inregistrat cu numele MACAC? Quote