SlicK Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Va dati voi seama ce face...DOWNLOAD: http://rapidshare.com/files/104388252/trilu.rar.html Quote
gaby90boy Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 bravo slick acu il incerg ....buna treabathx Quote
vladiii Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Buna treaba SlicK, insa metoda care o folosesti tu am vazut ca limiteaza viteza. Mie nu mi-a luat niciodata cu mai mult de 20 kbs. O alta metoda ar fi urmatoarea: se face un request la fs[server].trilulilu.ro/stream.php?type=audio&hash=[hash]&username=[user]&key=[key] ! Hashul, usernameul si keyul se preiau din sursa paginii, spre exemplu:so.addVariable("userid", "Klain666");so.addVariable("hash", "181e856072703d");so.addVariable("server", "5");so.addVariable("key", "7ffb3e072293631eff58365cd9a7c075ffb46366");so.addVariable("generationDate", "Apr 03 2008 08:55:04");Keyul (dupa cum tu mi-ai zis) e criptat in sha1 si se genereaza in functie de ora/minut/secunda. Cand se acceseaza pagina cu melodia, keyul expira. Asa ca am facut un script care il preia din pagina si astfel el nu mai expira:<form action="?" method="post"><input type="text" name="link"><input type="submit" value="Submit"></form><?phpif (!empty($_POST['link'])){/* $link=$_POST['link'];$handle=fopen($link, "rb");$content = '';while (!feof($handle)){$content .= fread($handle, 8192);}fclose($handle);*/$content = file_get_contents($_POST['link']);//userid$aux1=explode("so.addVariable(\"userid\", \"", $content);$aux2=explode("\"", $aux1[1]);$userid=$aux2[0];//hash$aux3=explode("so.addVariable(\"hash\", \"", $content);$aux4=explode("\"", $aux3[1]);$hash=$aux4[0];//server$aux5=explode("so.addVariable(\"server\", \"", $content);$aux6=explode("\"", $aux5[1]);$server=$aux6[0];//key$aux7=explode("so.addVariable(\"key\", \"", $content);$aux8=explode("\"", $aux7[1]);$key=$aux8[0];echo "fs$server.trilulilu.ro/stream.php?type=audio&hash=$hash&username=$userid&key=$key";}?>Nu am pus filtre, este doar o dovada ca merge. Apoi acceasi linkul care il returneaza si o sa downlaodati stream.mp3 ! Care este exact melodia. La fel si la filmulete, numai ca in loc de ?type=audio puneti ?type=video. Bafta ! Gg :wink: Quote
wind Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Salut, SlicK, la unele melodii, imi da eroare, trebuie sa-i dai update sau ceva Quote