wtf Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 (edited) Super faza s-a intamplat la jocul Bitefight.Cei care joaca, stiu ca un set de 15 pietre cumparate din Romania costau 2 Euro prin sms!Cineva, nu stiu cine, a descoperit un bug super marfa cu pietre mai multe si ieftine... astfel ca, in loc sa ceri codul de pietre din Romania, cereai din Marea Britanie si cand il trimiteai, nu o faceai la numarul indicat acolo ci la numarul 1390 care functioneaza la noi in tara...Astfel ca, un set de 60 de pietre costau 1 Euro!!Multi au profitat de bugul asta foarte bine, unii s-au laudat, au primit ban...Tot ce pot sa zic este:Mai vrem buguri sa le exploatam Edited March 2, 2013 by wtf Quote
das392 Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Super faza s-a intamplat la jocul Bitefight.Cei care joaca, stiu ca un set de 15 pietre cumparate din Romania costau 2 Euro prin sms!Cineva, nu stiu cine, a descoperit un bug super marfa cu pietre mai multe si ieftine... astfel ca, in loc sa ceri codul de pietre din Romania, cereai din Marea Britanie si cand il trimiteai, nu o faceai la numarul indicat acolo ci la numarul 1390 care functioneaza la noi in tara...Astfel ca, un set de 60 de pietre costau 1 Euro!!Multi au profitat de bugul asta foarte bine, unii s-au laudat, au primit ban...Tot ce pot sa zic este:Mai vrem buguri sa le exploatam si ce e asa interesant?posteal la buguri :wink: Quote