Cuboid Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) M? uitam acum cateva ore pe facebook si am dat peste un grup : Romanian Hackers si am vazut ca un tip vinde un stealer sub numele de "programul de spart parole" ?i erau mai jos cateva poze in care prezenta programul si erau niste conturi (Ale lui) si am vazut ca e utilizator al RST-ului. ). Chiar asa am ajuns? Sa vindem un cacat ca poate poate fraierim pe cineva? Am revenit cu temutul hacker care spare orice. Direct vrea bani baiatul )Direct block mi-a dat ) @NBDMi-a dat block si pe grup pentru ca ii stric afacerea. )///// Edited July 27, 2015 by Cuboid Quote
yo20063 Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 E intreprinzator baiatu'Daca a atins 1000 clienti e smecher, dar cred ca e doar vrajeala/publicitate.Daca tu vrei "coailii" dar habar nu ai ce inseamna un webserver, cum sa il setezi, cum functioneaza.....cred ca se merita 200 lei pe timpul meu pierdut sa il setez, dar mai ales sa iti explic ce si cum //Si cu ocazia asta castiga si clientul, se poate lauda ca e hacker valoros la "preteni" Quote
Aerosol Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Asta VINDE coailii, doamne mor ))))))))))))))))))))))) Quote
Cuboid Posted July 27, 2015 Author Report Posted July 27, 2015 (edited) Revin cu o conversatie cu respectivul hacker. ////Edited Edited July 27, 2015 by Cuboid Quote