theee Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 salut,am neoie de numele unui program, dak nu putetzi sa mil datzi.sa va explic: cineva imi facea gif-uri, scria ceva in flacari, dar nush programu. am zis k unlead gif animator5 dar ar fi prea greu sa faci cu ala. este alt program . shtie cineva numele??? pls ajutatima;) Quote
Ndrey Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 salut,am neoie de numele unui program, dak nu putetzi sa mil datzi.sa va explic: cineva imi facea gif-uri, scria ceva in flacari, dar nush programu. am zis k unlead gif animator5 dar ar fi prea greu sa faci cu ala. este alt program . shtie cineva numele??? pls ajutatima;) ULEAD nu UNLEAD. este cel mai simplu program posibil pentru gifuri. Daca vrei gifuri ia-ti Adobe Flash dar daca gif animator ti s-a parut greu asta o sa ti se para...(mai greu) Quote
DaNuTz-Yo Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Le poti face si cu adobe photoshop dar si acolo e greu Quote
theee Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 pey nah, nu cred k e vorba de photoscape k il am, shi nu mi se pare k pot face asha ceva. iar photoshop iar pare k nu ar merge. dar nah ... Quote
theee Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 caut o poza facuta cu programu ala. shi o so postez. Quote
CODEX Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Cred ca te referi la pozele alea cu numele tau in flacariu sau ceva de genu text miscator ? poi alea se pot face dareste si pe nte un generator de astefel de imagini doar tu iti pui numele sau stiu eu ce acolo ! In fine pune poza sa o vedem ..sau un download ! Quote
theee Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 probabil dinalea. nu ma lasa sa pun link k cik nam 3 posturi:(( dar potzi sami dai pagina de la aia ce zici tu Quote
theee Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 nah acuma o mers. astai poza. spunetimi syteu sau numele programului shi fara suparare, nu fac reclama, dar astai singa poza pe care o mai am:P:P:P:P Quote
TheBes7 Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Aceste texte le poti creea si de pe internet http://cooltext.com Quote
theee Posted April 5, 2008 Author Report Posted April 5, 2008 mersi mullt. dar se scrie cu 3 Etheee Quote