f00 Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Nume F0Cunostinte daca va pot fi de folos ar putea fi urmatoarele :php oop , mysql , bash script = script kid Varsta ? nu cred ca conteaza . Interese : assambler x86-x64 , java , c sockets . De ce aici ? sper sa gasesc oameni pasionati de pentesting . realizari : de a soarecele si pisica ! Well this is me !
kempactick.sibip Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Ar trebui sa-l intalnesti pe Aerosol, aveti multe in comun.
f00 Posted August 10, 2015 Author Report Posted August 10, 2015 Deplasarea pentru mine pana la fata locului de al intalni imi pare obositoare , in schimb de al cunoaste si imparti ceva la comun pare mai convenabil dar am sa iti eau sfatul in considerare
askwrite Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Deplasarea pentru mine pana la fata locului de al intalni imi pare obositoare , in schimb de al cunoaste si imparti ceva la comun pare mai convenabil dar am sa iti eau sfatul in considerare Eamil an gura