Jump to content
Guest

Servere VPS cu plata anuala

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare,

Pentru ca am observat ca tot mai multi ma intreaba de VPS-uri cu plata anuala, am facut cateva planuri (ce pot fi customizate, dar si pretul se modifica), pentru voi:

VPS 1

1x vCPU @ 2.50 - 3.00 GHz

1024 MB RAM

20 GB HDD

100 Mbps + Unmetered traffic

1 IP

50 EUR/an

VPS 2

2x vCPU @ 2.50 - 3.00 GHz

2048 MB RAM

50 GB HDD

1 IP

100 EUR/an

VPS 3

2x vCPU @ 2.50 - 3.00 GHz

4096 MB RAM

65 GB HDD

1 IP

170 EUR/an

VPS 4

4x vCPU @ 2.50 - 3.00 GHz

6144 MB RAM

100 GB HDD

1 IP

300 EUR/an

Sunt perfecte pentru hostarea site-urilor ce nu au nevoie de dedicat, dar nici nu rezista pe webhost shared.

Se pot plati si din 6 in 6 luni ( X / 2 ).

Sub nici o forma nu se permite absolut nimic ilegal.

Daca aveti intrebari, imi puteti da un PM cu un email/numar de telefon.

Multumesc.

Edited by AGSQ
Posted

Salut! Ai vreun plan mai mult pentru stocare? Am nevoie undeva la 125-150 GB de stocare (HDD, nu SSD) ?i undeva la 512-756 MB RAM. Nu am nevoie de nu?tiu ce performan??, eventual peering bun cu providerii mari din ?ar? ?i l??ime de band? undeva pe la 500 GB.

Posted
Salut! Ai vreun plan mai mult pentru stocare? Am nevoie undeva la 125-150 GB de stocare (HDD, nu SSD) ?i undeva la 512-756 MB RAM. Nu am nevoie de nu?tiu ce performan??, eventual peering bun cu providerii mari din ?ar? ?i l??ime de band? undeva pe la 500 GB.

da nu te incurci cu latimea de banda

Posted

@bcman - Ti-am trimis un PM.

Am uitat sa specific faptul ca beneficiaza de transfer necontorizat si viteza default de 100 Mbps (pot fi upgradate la 1 Gbps).

Updated first post.

Posted
da nu te incurci cu latimea de banda

M? refeream la transfer, nu la vitez?. E traducerea din englez? de la bandwith, care apare în dic?ionar ca: The amount of data that can be passed along a communications channel in a given period of time. :)

Posted
M? refeream la transfer, nu la vitez?. E traducerea din englez? de la bandwith, care apare în dic?ionar ca: The amount of data that can be passed along a communications channel in a given period of time. :)

eu nu inteleg de ce vrei limitata(sau poti sa imi explici mai mult ca poate nu inteleg eu).Ca de obicei asta depinde de cati sunt pe server si de viteza la net si resursele