wtf Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Cum scrie in titlu, as vrea sa merg cateva zile la munte sa ma relaxez.Ma intereseaza sa nu fie foarte departe de Bucuresti, undeva in Brasov, Sinaia cam zona asta.In locatie vreau sa beneficiez de:piscinainternetpersonal serviabileventual jacuzzi in camera dar nu neaparatCeva in genul asta Baia Rosie Resort | Pentru vacante ideale! Quote
gafi Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Cum scrie in titlu, as vrea sa merg cateva zile la munte sa ma relaxez.Ma intereseaza sa nu fie foarte departe de Bucuresti, undeva in Brasov, Sinaia cam zona asta.In locatie vreau sa beneficiez de:piscinainternetpersonal serviabileventual jacuzzi in camera dar nu neaparatCeva in genul asta Baia Rosie Resort | Pentru vacante ideale!Nu stiu sa iti recomand alt resort, nu mi vine nici unul in minte, doar hoteluri. La Baia Rosie am fost de curand, acum 2 saptamani, m-am simtit foarte bine, e un resort frumos, lume buna preturi accesibile. Eu m-am simtit bine. Quote
wtf Posted August 15, 2015 Author Report Posted August 15, 2015 Cel mai probabil acolo voi merge, plus cateva locatii de vizitat primite prin pm de la colegi. Quote