Qubicon Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 (edited) Buna seara , imi cer scuze ca ajung sa fac asemenea ' Thread-uri ' aici , dar am nevoie urgenta de 5 Euro ( PP ) Nu sunt mandru cand ajung in situatia asta , dar din pacate am avut o luna proasta . Suma o returnez in 24 ore sau fac munca pentru aceasta suma ( este alegerea DVS ) . Cei 5 euro ii transfer in contul unei firme de Gazduire Jocuri , deoarece Serverul meu a fost inchis pentru ' Neplata ' ( 170 Online > Record deschidere ) Multumesc Anticipat ! Edited August 20, 2015 by Qubicon Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Ai mai postat odata asta si a fost trimis la cos. Alegerea mea e sa iti dau ban o saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidState Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Alegerea mea e sa iti dau ban o saptamana.Un ban cinstit. Link to comment Share on other sites More sharing options...