Paul!((# Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Vreau si io cq-kill.exe va rog un link, cva... ms
TorQue9 Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Man de ce deschizi tipicuri aiurea? Daca citeai celelalte topicuri despre "cq-kill.exe" iti dadeai seama ca nu-l vei primi. Esti tu mai special sau cum?
Hertz Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Torque cu astia nu se vorbeste asa.La tampitii astia le spui :Marsh fmm de tampit ca s-a discutat de 4921 de ori despre con(in)pizdador pe forumul asta.
TorQue9 Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Da Hertz dar apoi se trezeste vreunu mai "smecher"care spune ca a gresit si ca de ce il luam asa tare.
Paul!((# Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 ba futuva mortzi-n gura ma pish pe voi si pe parerile voastre
mihai.vest Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 dupa ce ca nu stii sa citesti niste reguli mai esti si tare in gura si badaran pe dinafara si injuri!cred ca pana acum ai incalcat destule reguli cum ar fi ca nu ai postat unde trebuia,limbajul tau lasa de dorit(dar daca atat te duce pe tine capul nu avem ce-ti face) si mai ales legat de CQ ! :twisted:prevad ban......(chiar nu se sesizeaza nimeni?)
Paul!((# Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 atzi tacut ha...? scz daca vam luat prea tare ...
mihai.vest Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 dar cel putin daca ai fi citit regulile forumului ai fi vazut ca cei care cersesc CQ nu se aleg decat cu ban!si daca o sa te uiti pe forum o sa vezi ca mai sunt destui care l-au cerut si nu sau ales cu nimik deocamdata!pana acum sincer sa fiu nu am auzit decat povesti!
Paul!((# Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 pai io am gasit video asta: http://www.trilulilu.ro/VisUrat/dfdd16f81a6c19si acolo scria siteu asta asa ca mam inregistrat si...
AhEaD Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 ba futuva mortzi-n gura ma pish pe voi si pe parerile voastreImagineaza-ti ce s-ar intampla daca ne-am pisa noi toti pe tine dupa o noapte de betie!Esti un cioban ratat !
Guest Nemessis Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ip-ul lui Paul: 86.105.240.73Mail: paul_swamp@yahoo.comHave fun.