freestylex Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 (edited) Sanatate, am luat un cont de adsense de la un baiat din republica moldova, pe cont s-au strans 600+ dolari. Intrebarea este, cum dracu ii scot? Banii fiind trimisi pe numele meu, dar pe REPUBLICA MOLDOVA, deoarece scarbele nu-ti ofera sansa sa-ti schimbi si tara. Am sunat la raiffeisen, dar operatorii sunt batuti in cap cu leuca, confirmandu-mi ce am citit pe site. Vreau niste informatii clare, de exemplu:-Pot scoate banii, eu fiind din Romania?-Daca da, cum? fara sa ma duc in Moldova.-Din ce am citit, poti transfera banii prin ATM, selectand western union, introduci codu, suma etc. Problema este ca eu nu am card la raiffeisen. Vreau o informatie clara, pot sa-i scot din Romania daca-mi fac cont bancar, activez internet banking etc?-Pot pune banii pe alt card raiffeisen? Cu alt nume? Edited August 22, 2015 by freestylex Quote
Guest Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Te duci frumos la WU cu codu' si CI/BI cu datele ce corespund.Daca numele, adresa si alte detalii coincid, le poti spune ca au scris gresit tara.Poate merge. Daca nu ... ghinion. Quote
freestylex Posted August 22, 2015 Author Report Posted August 22, 2015 Te duci frumos la WU cu codu' si CI/BI cu datele ce corespund.Daca numele, adresa si alte detalii coincid, le poti spune ca au scris gresit tara.Poate merge. Daca nu ... ghinion.Nu merge, am incercat, la 4 banci diferite. Quote
dev-master Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Du-te la po?t?. Eu am scos bani din WU cu numele gre?it (idiotul a pus L în loc de I). Quote
freestylex Posted August 22, 2015 Author Report Posted August 22, 2015 Du-te la po?t?. Eu am scos bani din WU cu numele gre?it (idiotul a pus L în loc de I).N-ai inteles, banii nu ii pot scoate din Romania, nu apar pe Romania. Quote
dev-master Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 N-ai inteles, banii nu ii pot scoate din Romania, nu apar pe Romania.Aaa... atunci, dac? nu apar pe România, ce vrei mai exact s? faci? Pentru 600$ ai putea s? faci o plimbare într-un week-end. Adic? nu-s chiar bani de-o bere... unii muncesc o lun? ?i nu iau a?a mul?i bani. Quote
freestylex Posted August 22, 2015 Author Report Posted August 22, 2015 (edited) Aaa... atunci, dac? nu apar pe România, ce vrei mai exact s? faci? Pentru 600$ ai putea s? faci o plimbare într-un week-end. Adic? nu-s chiar bani de-o bere... unii muncesc o lun? ?i nu iau a?a mul?i bani.Eu vreau sa-i pun prin western pe card, asta incerc sa fac. Vreau sa stiu daca o sa mearga. Edited August 22, 2015 by freestylex Quote
em20346 Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 doar daca te duci acolo merge.in 60 zile banii se intorc in cont, daca nu-i ridici! Quote
gogusan Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 N-ai inteles, banii nu ii pot scoate din Romania, nu apar pe Romania.din 600$+ iti permiti sa mergi pana in Moldova (maxim 100$ dus intors). Nu trebuie sa te duci pana in Chisinau. Aci la granita aproape : Leuseni, Onesti etc. toate satele astea au posta cu WU. Quote
muricanjew Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 daca iti mai iei si tigari si benzina la intoarcere si ai cui sa le combini iti scoti si bani de mers la Mamaia Quote