Jump to content

freestylex

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by freestylex

  1. Nu-mi inspiri incredere. Ai facut doua greseli gramaticale + spatiu inainte de virgula.
  2. Sacrifica un cont, 2, 3, 5, 10, fa teste etc. Se schimba lunar chestiile astea. Iti zic din propria experienta, daca cineva stie cum functioneaza sigur n-o sa-ti zica.
  3. Eu vreau sa-i pun prin western pe card, asta incerc sa fac. Vreau sa stiu daca o sa mearga.
  4. N-ai inteles, banii nu ii pot scoate din Romania, nu apar pe Romania.
  5. Nu merge, am incercat, la 4 banci diferite.
  6. Sanatate, am luat un cont de adsense de la un baiat din republica moldova, pe cont s-au strans 600+ dolari. Intrebarea este, cum dracu ii scot? Banii fiind trimisi pe numele meu, dar pe REPUBLICA MOLDOVA, deoarece scarbele nu-ti ofera sansa sa-ti schimbi si tara. Am sunat la raiffeisen, dar operatorii sunt batuti in cap cu leuca, confirmandu-mi ce am citit pe site. Vreau niste informatii clare, de exemplu: -Pot scoate banii, eu fiind din Romania? -Daca da, cum? fara sa ma duc in Moldova. -Din ce am citit, poti transfera banii prin ATM, selectand western union, introduci codu, suma etc. Problema este ca eu nu am card la raiffeisen. Vreau o informatie clara, pot sa-i scot din Romania daca-mi fac cont bancar, activez internet banking etc? -Pot pune banii pe alt card raiffeisen? Cu alt nume?
  7. Inteleg, sunt un "andicapat", am crezut ca trebuie sa le pui tu, ca si "stelutele" pe care le folosesc unele site-uri. Din aceasta cauza nici n-am citit, bine, imi era si putin lene sa citesc, nu se mai intampla.
  8. Sunt in jur de 5 rezultate sub domeniu, la mine, situl acela nu-i al meu. Sa te fac sa intelegi ce vreau sa zic: Cand caut: Movies Online - La el apar sub domeniu meniurile, ca-n primul post. Cand caut: putlocker.is - domeniul - apar rezultatele ca in a2-lea print. La mine apar doar ca in a2-lea print, nu apar si pe tagul, exemplu: Movies online.
  9. La situuu meu apar asa: dar ca la ei, nu.
  10. Cum au facut acesti flacai sa-si indexeze meniurile sub domaniu? Dau like si un rinichi daca-mi spune cineva. https://support.google.com/webmasters/answer/47334?hl=en - presupun ca nu-i asta. Print:
  11. Daca ai putea scoate limita de 1k playeri ar fi foarte profitabil. M-am gandit si eu la asta.
  12. LF MODERATEWOR, MISSCLICK PE LIKE ALERT, URJENT!!!
  13. Am impresia ca citesc articolu` asta de 3 ori pe an, de cel putin 3 ani.
  14. Nimic nu`i vechi atata timp cat apar alte generatii.
  15. Tuie MinKode // din ce research am facut, garantat o sa castig.
×
×
  • Create New...