Marius-KoNode Posted August 29, 2015 Author Report Posted August 29, 2015 Ma dar parca ar fi greu asa... Nu este greu .. este primul meu tutorial pe viitor o sa vin cu ceva mai greu poate :)
Cyb3rGhost Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Lasa sqlmap si invata sa faci asta MANUAL. (A nu se intelege cine stie ce...).
Speed123 Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Nu se compara cu o injectie manuala , asta e pentru cei ce nu stiu sa faca o injectie manuala , sau nu au timp.Tu cred ca te incadrezi la prima categorie.
Marius-KoNode Posted August 29, 2015 Author Report Posted August 29, 2015 Nu se compara cu o injectie manuala , asta e pentru cei ce nu stiu sa faca o injectie manuala , sau nu au timp.Tu cred ca te incadrezi la prima categorie.Stiu si manual .. dar nu perfect .. pentru ca nu m-am axat .. doar ce am invatat putin .. nu prea am timp sa stau sa iau tot manual si daca as lua manual as invata mai bine dar ... eu testez multe sqli zilnic prin site-urile din ro .. si nu prea am timp sa stau la fiecare cu manual Daca ma intelegi . Si .. este primul meu tutorial...
tromfil Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) @Marius-KoNode: "eu testez multe sqli zilnic prin site-urile din ro".Pân? într-o zi. Gânde?te-te la nivel legal ?i pentru ziua de ast?zi ce înseamn? dac? afirma?ia ta chiar e corect?. Nu-?i strica via?a inutil. Spor.Încearc? wechall.net sau alte siteuri de profil pentru înv??at.preferabil s? nu r?spunzi, dar ? te gânde?ti la asta. Edited August 29, 2015 by tromfil
Speed123 Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) Macar folosesti proxy pe sqlmap ? Sau faci zeci de log-uri cu ip-ul real ?// @.Breacker , mai exact team cracars ( apropo nu iti uita trecutul , winkode ) Edited August 29, 2015 by Speed123
.Breacker Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) @Speed123, totu?i nu foloseam Havij, sqlmap, sqlothershit. Au trecut 2-3 ani, deci au trecut câ?iva ani importan?i. Din toate prostiile acelea, am avut de înv??at ceva. Edited August 29, 2015 by .Breacker
malsploit Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Sunt situatii si situatii. In cazul in care ai nevoie de ceva informati din baza de date, e de inteles folosirea unui tool care automatizeaza, indiferent daca-i spune sqlmap, havij, themole etc. Fac putina mizerie, dar sunt eficiente. In cazul in care le folosesti sa te lauzi cuiva ca stii sa spargi site-uri, esti la acelasi nivel cu un copil de 3 ani