loki Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Am reusit sa-l sparg!!! Uff!(asta imi completa injuraturile de azi noapte cand ma chinuiam sa dau un mail) Quote
aLeXuTzZ* Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 auzi dak tot esti asa bun zimi si mie dc mi se tot inhid id-urile mi le sparge cn sau ce are ?? knd vreau sa ma connectez prima data zice sa incerc mai tarziu si a 2 nu mai imi vine id-u... ce o avea:) ? Quote
loki Posted April 16, 2008 Author Report Posted April 16, 2008 auzi dak tot esti asa bun zimi si mie dc mi se tot inhid id-urile mi le sparge cn sau ce are ?? knd vreau sa ma connectez prima data zice sa incerc mai tarziu si a 2 nu mai imi vine id-u... ce o avea:) ?ce anume nu iti mai vine? stai ca nu inteleg. btw esti fata?PS nu mai intra de la internet cafe, poate fi un motiv. Quote
CODEX Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Are dreptate si mie mi se intampla imi ieses singur de pe IDnu zice nimik de genu " ai fost dat afare deoarece cineva s-a logat din alta parte " imi ieses pur si simplu .. Quote
mihai.vest Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 multora li se intampla sa le "pice" messul fara nici un motiv drept dovada serviciilor "de calitate" oferite! Quote
andr3y Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 pfff si voua va iese??? ma speriasem ) am pus pe altii sa imi schimbe parola credeam k am vre`un keylogger si ma scoate cineva afara ) Quote
loki Posted April 16, 2008 Author Report Posted April 16, 2008 sa ai bafta mea sa nu imi intre pe mess cand il folosesc in interes de servici... Ca iese si revin e ok.Daca aveti probleme setati din connection preferences "firewall with no proxies" si merge brici. Nu poti trimite fisiere dar in rest e ok. Mai tarziu schimbati la loc pe "no proxies" Quote