Nytro Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 My first Defcon experience Defcon is a meta-conference which anyone passionate by IT security should attend. It is more than a conference, it is the heaven of hackers and security professionals, a place where definitely you will find something both cool and useful, even if you are interested in web security, reverse engineering, social engineering, hardware, lock-picking, Internet of Things or car-hacking topics.Articol: My first Defcon experience – Security Café Cate poze si pareri despre conferinta. Din pacate, nu am apucat sa vad tot ce era acolo. Sper sa ajung si la anul. Quote
Andrei Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Cool. Defapt cred ca astea sunt cele mai mari probleme la Blackhat USA si Defcon de care m-am izbit si eu:- prea multe track-uri- prea multi oameni, iar anul asta DefCon a cam dat-o in bara cu locatia (cu holurile alea stramte)Practic pierzi foarte mult timp deplasandu-te, dar nah aia e, experienta overall e foarte misto si toate activitatile conexe sunt extrem de educative.Totusi, de luat in calcul sunt BH Amsterdam sau/si Hitb. Mie mi se pare ca poti face mai mult networking la evenimente de pana la 1,000 de oameni. Quote