Motanelul_Fericit Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) Salut. Am de gand sa trec pe o distributie Linux, de tot. Nu as alege ceva open-source (m-as descurca si cu asa ceva, dar nu ma atrage, e mai multa bataie de cap). Am lucrat pana acum cu chestii simple, Ubuntu, Mandriva (acum cativa ani), de astea. Am instalat Ubuntu 14.04 LTS (64 bit), dar mi se pare ca se misca ceva mai greu decat Windows 7, ceea ce mi se pare ciudat. Dispun de urmatorul sistem:Intel Core 2 Duo 2.67 GHz6GB DDR2 800MHzHDD 160 GB SATAPlaca Video nVidia Geforce 210 (desi nu prea conteaza).De ce merge mai greu ca Windows 7 ? Nu imi pot da seama. Nu cred ca e asa slab sistemul incat sa nu duca Ubuntu. Edited September 5, 2015 by Motanelul_Fericit Quote
seboo00111 Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Presupun ca te referi la interfata Unity ; Incearca oricare alta si o sa-ti mearga bine.(XFCE,MATE,chiar si gnome ). Quote
LegendKiller Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Am folosit o perioada ZorinOS. Bazat tot pe Ubuntu si mi se pare ca merge mai bine decat ElementaryOS. (testat pe un laptop cu Core2Duo 2Ghz, 4GB DDR2). Quote