rotube Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Am intrat azi pe site, si la logare am fost intampinat cu acest mesaj Ne pare r?uDin motive legale accesul la jocurile noastre din ?ara dvs. (România) din p?cate nu este posibil.Dac? nu sunte?i din aceast? tar?, probabil c? folosi?i un server proxy. V? rug?m dezactiva?i-l în browserul dvs. de internet.Dac? mai ave?i întreb?ri, v? rug?m contacta?i echipa de support la adresa de e-mail support@stargames.com.Oare ce au facut Romanii nostrii ? Daca stiti vreo smekerie nu o tine-ti doar pentru voi, scuipati toti aici Quote
tjt Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Nu au licenta.Oficiul Na?ional pentru Jocuri de Noroc*•*Lista operatorilor ce au obtinut drept provizoriu Quote
numeroz Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 (edited) La mine functioneaza ca si inainte.Si totusi:18. 'Restricted territories' means the United States of America, Canada, Turkey, Italy, Denmark, Austria, France, Estonia, Romania, Switzerland, Spain, United Kingdom and/or any other country as chosen by the operator at any time by virtue of placing notice in these Terms and Conditions available with the Affiliate Tool.Am vorbit cu ei. Asteapta aprobarea licentelor si debaneaza Romania. Edited September 11, 2015 by numeroz Quote