DarkEyes Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Salut RST am primit un Blackberry storm 2 de la cineva(poza e de pe net ) Si are niste probleme cu butoanele de jos merg foarte greu fiind ca a intrat mizerie acolo sub tastele alea ( persoana care mi-a dat telefonul lucreaza la un atelier, e tamplar si va dati seama ce are prin buzunare) , si ecranul e crapat in linie pe o parte Unde e punctul ala rosu e ciobita sticla si inca o problema difuzorul se aude putin cu bazait , in rest touchscreen-ul merge perfect nu mai are alte probleme , merita sa il repar sau sa il arunc , si daca merita , aproximativ cat m-ar costa ?Scuze ca va tot deranjez cu posturi de genul asta dar nu stiu pe cine altcineva sa intreb Quote
LLegoLLaS Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Daca e astaDisplay cu touchscreen BlackBerry Storm2 9550 versiunea 002/111 Original | GSMnet.roTu stii daca meritaedit: nu am vreo legatura cu gsmnet, a nu se considera reclama Quote
DarkEyes Posted September 14, 2015 Author Report Posted September 14, 2015 Daca e astaDisplay cu touchscreen BlackBerry Storm2 9550 versiunea 002/111 Original | GSMnet.roTu stii daca meritaedit: nu am vreo legatura cu gsmnet, a nu se considera reclamaNu e mult deloc dar ma intereseaza si sticla sa o inlocuiesc , daca as gasi-o la acelasi pret cu Diplay-ul ar fi ok , si da ala e modelul , eu nu am dat nimic pe telefon si de asta ma gandesc sa il repar Quote
andrei98M Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Sticla e lipita de display, n-ai cum sa inlocuiesti doar sticla, doar daca ai ceva scule la dispozitie. Quote
DarkEyes Posted September 14, 2015 Author Report Posted September 14, 2015 inseamna ca trebuie schimbat doar displayul si se rezolva si problema cu sticla si aia cu butoanele , perfect, mai mult ca sigur il repar , multumesc de informatii baieti Quote
LLegoLLaS Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Da, se pare ca e lipt, deci sunt amandoua in acelasi modul Quote
DarkEyes Posted September 14, 2015 Author Report Posted September 14, 2015 ms frate apreciez ajutorul Quote