Jump to content
ApologetX

Poker Killer intrebare..

Recommended Posts

Posted

Nu am apucat sa imi dau cu parerea despre acel soft Conquiztador_killer ca ati inchis subiectul... Dupa ce am vazut ce ati facut si ce poate sa faca ,mi-am schimbat un pic parerea despre acest forum ,am zis ca sunt si oamenii care stiu nu numai dinaia care intreaba...

Daca tot ati inceput cu Conquiztador_killer ,mi-ati dat o idee ,cati de aici jucati poker pe net? eu NU ca nu am vreme.. insa fratemeu DA. Vreau sa va intreb cat de bine is facute acele aplicatii (Jocuri) pe web d.p.d.v al securitatii si daca se poate face un "Conquiztador_killerl" si ptr asa ceva? Nu ptr a se face public programul sau ptr gauri firmele care gazduiesc jocurile astea.. pur si simplu e o curiozitate.. (nu de alta dar fratemeu mai mult pierde decat sa castige:)) ,bun el pierde ca nu prea stie sa joace nu de alta....

Posted
Te referi la doizece asai ? :)) Catinu incearca sa fure puncte ..

OFF : Aveti un XSS la doizece ? ca unul ce l-am gasit pe aici nu mai functioneaza

nu stiu ce e doizece ..

Au securitate foarte buna,nu prea gasesti vulnerabilitati in ele... slabe sanse!

dar a incercat cineva?