Bobby24 Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 sal..am is eu o rugaminte si sper ca nu deranjez cu acest topic...de unde pot face rost de hack-ul pt Conquiztador ? daca ma poate ajuta cineva sa posteze aici sau sa ma cotacteze pe ID-ul pe de yahoo pasarea_nemuritoare ms Quote
mihai.vest Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 sal..am is eu o rugaminte si sper ca nu deranjez cu acest topic...de unde pot face rost de hack-ul pt KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT ? daca ma poate ajuta cineva sa posteze aici sau sa ma cotacteze pe ID-ul pe de yahoo pasarea_nemuritoare mscat de ratat sa fii sa mai postezi asa ceva pe forum?asteapta cateva minute si o sati dau eu un link de unde sa-l iei iei.prevad un ban tare zgomotos.... Quote
~Xenoger Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 sal..am is eu o rugaminte si sper ca nu deranjez cu acest topic...de unde pot face rost de hack-ul pt KENPACHI BAN ME PLEASE ... SUNT RATAT ? daca ma poate ajuta cineva sa posteze aici sau sa ma cotacteze pe ID-ul pe de yahoo pasarea_nemuritoare mscat de ratat sa fii sa mai postezi asa ceva pe forum?asteapta cateva minute si o sati dau eu un link de unde sa-l iei iei.prevad un ban tare zgomotos....nu le mai raspunde , ca oricum se muta la cosu` de gunoi postul ! Quote
CODEX Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Ti-l dau eu ! Da pe dolari buni ! vreo 15$ si il ai Quote
Camping Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 bah ce copil retard e bobby............programul nu se da.....nu mai insista pt ca primiesti ban.......... Quote
NeK Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 OMG ba ial de aici www.sa-o-sugi.ro scz de limbaj dar ma dispera astia cu CQ lor Quote