Jump to content
Che

Site de comparare tablete ? Recomandare tableta ?

Recommended Posts

Posted

M-ar interesa sa cumpar o tableta nu noua, la mana a doua, si pe olx de exemplu sau okazii gasesti o gramada la diferite preturi, in functie de cat te tine punga.

As vrea sa stiu daca nu este vreun site unde sa vezi rank-ul procesoarelor la tablete asa cum e pentru procesoarele de la calculator.

Spre exemplu tableta BLAUPUNKT Endeavor 1001 cam pe unde se situeaza comparativ cu restul tabletelor ca si procesor ?

Dar per total tinand cont ca are 1Ghz si DDR3 SDRAM ?

E cam depasita sau se merita sa iau asa ceva ?

As vrea sa iau o tableta mare, chiar si mai mare de 10" daca e posibil, dar sa fie ieftina, adica sub 500 ron, chiar, mai bine zis, sub 450-400 sau chiar 350 ron cam asa, mai degraba 350 si maximum maximorum 400 ron.

Nu vreau sa zboare.

Vreau sa o folosesc la citit carti stand in pat :D , dar si sa joc pe ea jocul meu preferat de jucat pe mobile: Asphalt 8 Airborne.

Am un Nokia Lumia 520 si merge bine Asphalt 8 pe el insa uneori se cam blocheaza (rar, nu foarte des).

Banuiesc ca lagdroidul cere mai multe resurse si deci nu pot comparar ceva ce ruleaza WP8/10 cu ceva ce e cu lagdroid ca daca as pune WP8 sau 10 pe un Samsung Galaxy S6 sau 7 cred ca ar ameti de nu ar sti ce i se intampla la cat de repede s-ar misca.

Am incercat sa vad daca pot citi carti pe Lumia 520 dar te chiroasti tare la cat de mic se vede.

Am mai incercat apoi sa vad cum se vede sa citesti o carte pe Lumia 1520 care are 6 sau 7 inch display-ul dar culmea e ca tot mic si ingramadit se vede scrisul la pdf de asta am ajuns la concluzia ca-mi trebuie o tableta care sa fie mare daca tot o iau apoi sa fie mare.

Si bineinteles sa ruleze excelent si fara probleme Asphalt 8 varinata pentru Android.

Ce-mi recomandati ?

Multumesc !