dirtycash Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Salutare. As avea o rugaminte la voi. Am nevoie de un film "Le petite prince 2015" - Micult print. Ca sa intru in amanunte imi trebuie acest film pentru o profesoara de franceza. Am cautat , dar nu l-am gasit. Stiu ca in Romania va fi lansat in 13 octombrie anul acesat. Eu as vrea sa-l descarc,dar nu prea gasesc de unde.Cine ma poate ajuta,va rog?Film: The Little Prince (2015) - IMDb Quote
rotube Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Salutare. As avea o rugaminte la voi. Am nevoie de un film "Le petite prince 2015" - Micult print. Ca sa intru in amanunte imi trebuie acest film pentru o profesoara de franceza. Am cautat , dar nu l-am gasit. Stiu ca in Romania va fi lansat in 13 octombrie anul acesat. Eu as vrea sa-l descarc,dar nu prea gasesc de unde.Cine ma poate ajuta,va rog?Film: The Little Prince (2015) - IMDbSpune-i sa se uite online, ptr. ca doar asa am gasit, ori/sau foloseste alte variante de a downloada filmul de aici The Little Prince (2015) Online Subtitrat | Filme Online Subtitrate - Desene Animate Dublate In RomanaWatch The Little Prince (2015) Online Free - SolarMoviePoti sa cauti si tu aici https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=the+little+prince+2015+onlinee tot ce am gasit 1 Quote
dirtycash Posted October 2, 2015 Author Report Posted October 2, 2015 Tot ce mi-ai dat tu mai sus sunt trailere. Quote
oblio Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Nu l-ai gasit pentru ca nu este nicaieri inca. Nici macar o inregistrare din sala de cinema Quote