Jump to content

dirtycash

Active Members
  • Posts

    522
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by dirtycash

  1. Salutare, As vrea sa invat PHP si nu stiu de unde as putea incepe. Ar trebui sa invat alte limbaje inainte de a incepe sa pun bazele PHP? Se merita sa inveti PHP, daca reusesti, bineinteles? As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi utile, cursuri paid sau non-paid. Mentionez ca vreau sa pun bazele unui limbaj de programare si m-am gandit la PHP, avand in vedere dezvoltarea continua a site-urilor web, in diverse domenii, si nu numai. De asemenea, m-am gandit la acest limbaj pentru mine si evolutia mea pe viitor, urmand ca sa ma pot angaja cu cunostiintele pe care, sa zicem, le acumulez de-a lungul timpului.
  2. Buna ziua, Care ma poate indruma spre un curs bun de engleza, ma intereseaza mai mult partea de speaking, dar si ceva basic e bine venit? M-ar interesa sa fie un curs pe "capitole", pe nivele, gen. Nu vreau engleza de la 0, dar e bine venit orice curs bun, daca ma puteti ajuta. Multumesc, O zi buna!
  3. Buna ziua, Dupa cum se vede si in titlu, am un card/ voucher care ofera 290 lei reducere la comenzi in valoare minima de 750 lei. Acesta expira maine, 19.02.2017, iar eu nu l-am folosit. Daca cineva este interesat, sa lase reply aici sau PM. Il ofer la schimb, prin faptul ca si eu am investit ca sa-l obtin.
  4. Buna ziua, Cunoaste cineva detalii despre programele folosite in supermarket-uri: ma refer la facturari, avizari, transferuri de preturi, situatii stocuri (suprastoc, iesiri si intrari), avand in vedere conexiunile dintre POS-uri (casele de marcat) si PC? Exista vreun program nulled/cracked cu asa ceva? In ce limbaj de programare pot fi scrise? Deci, daca are cineva habar de supermarket-uri, tot ce tine de "back office" sa ma informeze. Multumesc!
  5. dirtycash

    Site EDU

    Cum pot face si eu rost de un tabel de afisare a rezultatelor la fel ca pe Edu?
  6. La Uman, ai ceva presupuneri? Ma rog, subiecte...
  7. Nu face afaceri cu n3Oh, e un tepar de zile mari.
  8. As putea sa-mi reincarc telefonul pe reteaua Orange online prin plata cu cardul?
  9. Erau ceva metode pe Google. A ta e ceva noutate?
  10. Contul este încă disponibil. Dacă vrea cineva,să-mi dea PM.
  11. Steam account - Nu am ce face cu el.Spuneti si voi un pret...
  12. Daca-s pe 0 la Balance,cum pot sa mai fac rost de puncte d-alea? Le-am cheltuit inainte de a incerca script-ul.
  13. The promotion code entered has expired
  14. new e0ede37d64531cf541891f0b2e64cfa7
  15. Cu date de Italia mi se pare ca mergea,dar altfel nu.
  16. Pe site-ul asta nu mai merge fara sa le dai dovada ca o sa platesti. Tre sa trimiti fax printat pla mea...
  17. In loc sa te stresezi ce pula mea iti pune ma-ta maine pe masa,tu te gandesti la itemele de pe Metin si mai esti cocos. Mars ma!
  18. @LLegoLLaS , Ce sa mai incerc daca e mort? Nu il pot deschide, sa numai vorbim de soft... Nu mi se pare sa se incalzeasca,e la incarcat si nu se incalzeste deloc. Mi-e frica sa nu se fi ars placa sau chiar tot inauntru. Sau cine stie bateria. Cum ar trebui sa miroase daca s-a ars inauntru ceva? Ca sa pun nasu la difuzoare sa vad inainte sa-l deschid
  19. Am mai citit pe undeva si am gasit faptu ca folosirea in timpul incarcarii poate provoca daune. Eu l-am folosit destul de mult in timp ce se incarca...
  20. Faza e ca e mai greu sa-l deschid ca nu are carcasa. Si cand il deschid il deschid cu totu si ajung la placa de baza. E mai greu de ajuns la baterie,dar o incerc.
×
×
  • Create New...