Jump to content
wirtz

proiect hosting gratuit

Recommended Posts

Posted (edited)

ma gandeam sa facem mai multi un proiect. nationalistii... sa dezvoltam ceva gratis pt patrioti, un fel de gazuire gratuita avand in vedere ca indentitatea nationala se duce pe ....

eu unu as dona 100 lei lunar pt un server dedicat unde lumea sa-si faca subdomenii de tipul wordpress. eventual sa le permitem si reclame. ceva mai "incorect politic"... fara TOS-uri de cacat... cu jidovenii...

ce spui @aelius ?

p.s. rog p.m. de la cei ce vor sa se bage.

Edited by wirtz
  • Downvote 1
Posted

- Daca se uita aelius pe aici sper sa mute aceasta mizerie la gunoi caci e sectiunea gresita, apartine de gunoi.

- Hosting gratuit pentru niste frustrati sa isi exprime frustrarile nu rezolva nici o problema, nu ajuta cu nimic "identitatea nationala" si nici patriotismul.

- De atata vreme te dai patriot si nationalist.. insa daca vrei sa promovezi astfel de lucruri sunt moduri mult mai inteligente, subtile si eficiente de a face acest lucru fata de ceea ce incerci tu. In mod ironic, de multe ori are un efect contrar.

- Ceea ce propui tu denota ceva egoist, ceva ce iti foloseste tie, nu voi intra in detalii. Nu cred ca ai demonstrat pana acum ca ti-ar pasa de altii.

- Daca ai bani de irosit spune-ne si iti putem da idei despre cum sa ii folosesti si investesti intr-un mod benefic.

Posted
ma gandeam sa facem mai multi un proiect. nationalistii... sa dezvoltam ceva gratis pt patrioti, un fel de gazuire gratuita avand in vedere ca indentitatea nationala se duce pe ....

eu unu as dona 100 lei lunar pt un server dedicat unde lumea sa-si faca subdomenii de tipul wordpress. eventual sa le permitem si reclame. ceva mai "incorect politic"... fara TOS-uri de cacat... cu jidovenii...

ce spui @aelius ?

p.s. rog p.m. de la cei ce vor sa se bage.

Cu 100 de lei poti sa iti iei un vps si iti rezista sa faci o platforma de blogging pentru "patrioti".

M-am uitat pe nationalisti.ro. 90% din articolele de acolo sunt click-bait, restul sunt stiri cu surse obscure(fictiune). Blogul tau a ajuns un mare fail si cititorii tai sunt oameni de 30-50 de ani carora daca le spui ca a murit Obama si ca a fost inlocuit de un reptilian, iti dau share pe facebook.

Romania nu are nevoie de chestii de genu. Romania are nevoie de oameni inteligenti, de oameni care stiu sa isi gaseasca informatiile corecte din surse corecte.

Sincer, nu care ca ai vreun patriot care sa iti citeasca blogul. Ce ai tu acolo, sunt niste oameni exclusi sau auto-exclusi din societate, neadaptati la probleme reale. Sunt oameni care cred ca statul le e dator cu ceva (neocomunisti).

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...