Adnow Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 (edited) Buna ziua tuturor!V? prezent?m compania Adnow.Compania de?ine pozi?ia de lider pe pia?a reclamelor teaser.În aceast? sec?iune, vom r?spunde la toate întreb?rile dumneavoastr?. La fel, aici vor fi publicate cazuri interesante ?i bestpractice-uri, astfel vom ar?ta cum se poate câ?tiga mai mult, folosind sistemul nostru.Avantajele noastre:· Formatul de publicitate este similar cu con?inutul site-ului – mult mai de încredere ?i cu un CTR mai mare· Con?inut sigur. Toat? publicitatea trece premoderarea, nu con?ine viru?i sau m?rfuri periculoase.· Configurarea ?i instalarea codului dureaz? 5 minute· Statistici transparente· Manager personal în limba dumneavoastr?.· Plata s?pt?mânal? prin Paypal sau Wire (suma minim? 20$)· 5% din programul de afiliere· Fillrate 100%, chiar dac? pe site-ul dumneavoastr? este prezent traffic str?in· M?re?te în mod constant eCPM-ul - nu intr? în conflict cu alte sisteme publicitare · 3 miliarde de afi??ri pe lun?· 80 de milioane de utilizatori pe lun?· CPM variaz? de la 0.1$ la 2$, în func?ie de ?ar?· Mai mult de 140 de mii de site-uri din întreaga lumeNoi lucr?m cu Brazilia, Portugalia, Mexic, Spania, Italia, Fran?a, Germania, Cehia, România, Serbia, Croa?ia, Bulgaria, Polonia, Grecia, Turcia, India, Vietnam, Malaezia, Indonezia, Japonia, China ?i alte ??ri.Dac? codul nostru înc? nu este pe site-ul dumneavoastr?, pute?i s? testa?i ?i se va convinge?i de avantajele noastre. Pentru aceasta inregistra?i-v? pe adnow.com ?i în continuare instalarea codului va dura nu mai mult de 5 minute.Dac? ave?i întreb?ri, nu ezita?i s? ne scrie?i aici sau la serviciul de asisten?? în contul dumneavoastr? pe site!Inregistrati-va aici AdNow Edited October 5, 2015 by Usr6 eliminat ref Quote
ZeroDoi Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Eu o stiu de ceva timp si am folosit-o o perioada destul de lunga."CPM variaz? de la 0.1$ la 2$, în func?ie de ?ar?" din propie experienta mai mult de 0.02 nu a urcat niciodata la mine Am 25k de vizite unice pe zi, se fac 160.000 de afisari pe zi la reclame, primesc in jur de 400 - 500 de click-uri pe reclame si cat credeti ca fac ? 3...4$ amarati ... cu cpm 0.02 din 5...6 zile 1 zi am si eu cpm 0.03 O fi o retea buna, dar nu la noi in Romania. Quote
Bleah Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Daca chiar erai de la adnow.com, nu ai fi pus link cu referral. Du-te tare gogule! Quote
Birkoff Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Daca chiar erai de la adnow.com, nu ai fi pus link cu referral. Du-te tare gogule!si cum vrei sa urmareasca cati se inscriu in urma reclamei lui? e chestie de marketing, trebuie sa urmareasca unde e mai mare potential si sa se focuseze ulterior pe ninsa respectiva Quote
Adnow Posted October 6, 2015 Author Report Posted October 6, 2015 Eu o stiu de ceva timp si am folosit-o o perioada destul de lunga."CPM variaz? de la 0.1$ la 2$, în func?ie de ?ar?" din propie experienta mai mult de 0.02 nu a urcat niciodata la mine Am 25k de vizite unice pe zi, se fac 160.000 de afisari pe zi la reclame, primesc in jur de 400 - 500 de click-uri pe reclame si cat credeti ca fac ? 3...4$ amarati ... cu cpm 0.02 din 5...6 zile 1 zi am si eu cpm 0.03 O fi o retea buna, dar nu la noi in Romania.Despre ce site este vorba ? Quote
ZeroDoi Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 (edited) Despre ce site este vorba ?Filme Online Gratis Subtitrate banuiesc ca imi zici ca nu e bun site-ul vizite proaste .... etc etc daca vreti sa mearga bine treaba, ori faceti ceva cu CPM-ul ala sa il cresteti macar la 0.10 ori la click-uri sa oferiti macar 0.02 per click ... Edited October 6, 2015 by ZeroDoi Quote
Adnow Posted October 6, 2015 Author Report Posted October 6, 2015 Eu o stiu de ceva timp si am folosit-o o perioada destul de lunga."CPM variaz? de la 0.1$ la 2$, în func?ie de ?ar?" din propie experienta mai mult de 0.02 nu a urcat niciodata la mine Am 25k de vizite unice pe zi, se fac 160.000 de afisari pe zi la reclame, primesc in jur de 400 - 500 de click-uri pe reclame si cat credeti ca fac ? 3...4$ amarati ... cu cpm 0.02 din 5...6 zile 1 zi am si eu cpm 0.03 O fi o retea buna, dar nu la noi in Romania.Despre ce site este vorba ? Quote
bubbles Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 A mers bine la inceput :Insa dupa aia a scazut cpm-ul drastic. Quote
ZeroDoi Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Nu stiu pe ce site-uri aveti voi dar la mine pe vro 2 site-uri am aceleasi rezultate. Quote
thorvenger Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 De ce te-ai straduit sa stergi numarul de vizualizari? Ca se vad foarte bine si asa. Quote