nein Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 (edited) Cum spune si titlu , cump?r likeuri Facebook pt pagina , reale cat se poate ?ara România ... Nisa am marmura granit magazin show-room mai multe detalii pm Urgent ! Edited October 6, 2015 by nein Likeuri* auto-corectare telefon Quote
GMaster0 Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Scuze ca deranjez, dar titlul spune altceva. Quote
dj_sweet Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Salut, nu se mai poate cine iti vinde .. iti vinde de pe addmefast , ai grija in ce te bagi ... acum paginile sunt limitate si sa nu te trezesti cu ea stearsa si cu banii pierduti Quote
nein Posted October 7, 2015 Author Report Posted October 7, 2015 Salut, nu se mai poate cine iti vinde .. iti vinde de pe addmefast , ai grija in ce te bagi ... acum paginile sunt limitate si sa nu te trezesti cu ea stearsa si cu banii pierdutisi cum s-ar putea sa o promovez "agresiv" fara sa platesc la facebook? Quote
TheAnalyst Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Nu mai exista alte metode de promovare decat , ai ghicit, sa dai bani la facebook,Ce pot face eu este sa iti pun linkul catre pagina ta , pe paginile mele si sa cer un likeAm in jur de 600k persoane dintre care 550k romani, iti pot face reclama o data /2 /3 ori pe ziNu pot garanta ca vei primi foarte multe likeuri, dar nu se stie niciodata plus ca din 600k pot fi si potentiali clienti Quote
bubbles Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Nu mai exista alte metode de promovare decat , ai ghicit, sa dai bani la facebook,Ce pot face eu este sa iti pun linkul catre pagina ta , pe paginile mele si sa cer un likeAm in jur de 600k persoane dintre care 550k romani, iti pot face reclama o data /2 /3 ori pe ziNu pot garanta ca vei primi foarte multe likeuri, dar nu se stie niciodata plus ca din 600k pot fi si potentiali clientiPe ce nisa ai paginile ? Spune-mi si mie in privat/aici un pret pentru 3 postari pe zi catre un site de divertisment (funny, etc). Quote
TheAnalyst Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Pe ce nisa ai paginile ? Spune-mi si mie in privat/aici un pret pentru 3 postari pe zi catre un site de divertisment (funny, etc).Nisa principala este divertisment, dar eu postez stiri, sunt pagini activeDaca postarile sunt facute bine poti primi si 10-15mii de vizite pe ziPretul nu stiu, nu am mai facut asta, vino cu o oferta Quote