k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Account? extend your Premium account now!ID: 4869218 Status: PremiumAlias: saromi change Duration: 4 days and 14 hoursPassword: ••• change Direct downloads: Downloads will start directly after call-up of the linkeMail: sromijn@xs4all.nl changeTwo-Factor: No changeBackup-space: 10,00 GB? expand now!Current scale: currently no option reservedStarting from the activation your files won't be deleted for 30 days within the assured contingent due to inactivity!Affiliate program? enhanced statisticsEarnings 2015-10-07: today* 0,00 €Earnings October 2015: this month** 0,00 €Points: 9.000 Balance: 2,00 €Traffic? extend traffic contingent!Saromi -molly839 Quote
k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Author Report Posted October 7, 2015 (edited) A zburat nu mai postez nici un cont ( nu merita?i nimic )Toat? vina dau pe staff ca niciodat? nu au fost capabili sa ieie masuri pentru conturi premium ( orice rahat non-registred poate sa vada ce pula mea posteaza x si y! Al?i nu stiu decat sa critice sa dea ban pentru posturi inutile dar sa iei masuri asupra lucrurilor importante pola nimic, staff-ul trece cu vederea!Odata în trecut am vorbit cu wildchild si nimic rezolvatCum sa mai aduc conturi? Trebuie sa imi bat capul sa le scot, si dupa sa le criptez? Daca adminii nu iau masuri eu nu mai aduc noutati, any account premium game ower! Edited October 7, 2015 by k1ng.hustler 1 Quote
QUADMACHINE Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Normal ca a zburat daca le pui plain text, foloseste si tu un hasher.(Este GRATUIT!)https://www.tools4noobs.com/online_tools/hash/Chiar eu am gasit fomisti de vindeau lucruri gratuite postate aici de useri si ei le vindeau ca sobolanii pe alte forumuri, wake up we are in Romania. Quote
k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Author Report Posted October 7, 2015 Normal ca a zburat daca le pui plain text, foloseste si tu un hasher.(Este GRATUIT!)https://www.tools4noobs.com/online_tools/hash/Chiar eu am gasit fomisti de vindeau lucruri gratuite postate aici de useri si ei le vindeau ca sobolanii pe alte forumuri, wake up we are in Romania.Tot eu? Atunci pentru ce este staff-ul ? Quote
Shinoo Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Tot eu? Atunci pentru ce este staff-ul ?Dar cine ma, jegosule?! Ori pui si faci o treaba buna ori deloc! Quote
k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Author Report Posted October 7, 2015 (edited) Shinoo vezi ca vorbesti cu profesionist in bag pula-n tine si in gandirea ta inutila! Jegosul tea proiectat.Da d? dislike c? tare ma doare in pul? Nu m? mira faptul ca rst-ull e plin de bufni?e cu tupeu jegos! @Shinoo nu ai tu atatea zile de vacan?a c?te conturi am spart eu! Kent Edited October 7, 2015 by k1ng.hustler Quote
Speed123 Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Dar cine ma, jegosule?! Ori pui si faci o treaba buna ori deloc!Si tu ce mortii ma-tii vrei ? Hacerule 1 Quote