dj_sweet Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Doresc un cont blank pe myfreecams , nu vreau cu credit etc.. doar ca sa fie facut din alta tara si nu din romania fiind limitat.Multam
k1ng.hustler Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Nici un cont nu este limitat, totul consta sa sti cum sa intri pe acel respectiv cont!Daca era o treaba mai serioasa iti dadeam, observ ca lenea din tine face sa fi magar!Zic asta din cauza ca 3 minute ia sa faci un cont acolo !
dj_sweet Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 @k1ng.hustler Daca un cont este facut de pe teritoriul romaniei si x modele au selectate optiunea ca , romanii sa nu pot vedea profilul nu o pot face , tocmai de aceea am cerut un cont strain , si prin acest fapt da sunt limitate, inainte de a imi scrie in postul meu , gandeste si ulterior scrie.
k1ng.hustler Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Daca ai fi mai destept ca modelele alea, ai folosi un hide inteligent si ai vedea pe vecina ta!
dj_sweet Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 @k1ng.hustler Hide inteligent , card strain ( a.k.a furat ) si am rezolvat problema ( in viziunea ta ) , ai auzit de geoip ? ma baiatule du-te de unde ai venit si comenteaza in alta parte , daca ai venit aici sa faci posturi nu iti merge. Vezi-ti de ale tale si nu mai face offtopic pe aici ca nu ai habar ce vorbesti. Iti fac report pentru offtopic daca mai continui.
TAJ Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 dj-sweetule, foloseste un proxy si fa cont.. fara sa adaugi cardu sau alte chestii.
dj_sweet Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 @TAJ , tot nu imi da voie ... cred ca au ceva de , detecteaza... ieri aveam un cont mergea astazi am tot incercat cred ca toate variantele si cumva cumva ma depisteaza.. ( contul de ieri nu il mai am , cred ca a schimbat parola )
sleed Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Mda > foloseste proxy, vpn , bla bla bla..@
dj_sweet Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 Deja este prea avansat pentru mine ... sorry