Jump to content
dj_sweet

Ofera cineva cont pe myfreecams ?

Recommended Posts

Posted

Nici un cont nu este limitat, totul consta sa sti cum sa intri pe acel respectiv cont!

Daca era o treaba mai serioasa iti dadeam, observ ca lenea din tine face sa fi magar!

Zic asta din cauza ca 3 minute ia sa faci un cont acolo !

Posted

@k1ng.hustler Daca un cont este facut de pe teritoriul romaniei si x modele au selectate optiunea ca , romanii sa nu pot vedea profilul nu o pot face , tocmai de aceea am cerut un cont strain , si prin acest fapt da sunt limitate, inainte de a imi scrie in postul meu , gandeste si ulterior scrie.

Posted

@k1ng.hustler Hide inteligent , card strain ( a.k.a furat ) si am rezolvat problema ( in viziunea ta ) , ai auzit de geoip ? ma baiatule du-te de unde ai venit si comenteaza in alta parte , daca ai venit aici sa faci posturi nu iti merge. Vezi-ti de ale tale si nu mai face offtopic pe aici ca nu ai habar ce vorbesti. Iti fac report pentru offtopic daca mai continui.

Posted

@TAJ , tot nu imi da voie ... cred ca au ceva de , detecteaza... ieri aveam un cont mergea astazi am tot incercat cred ca toate variantele si cumva cumva ma depisteaza.. ( contul de ieri nu il mai am , cred ca a schimbat parola )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...