Mr.Cih Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Salut rst ,Caut un script care sa imi arate detali despre server !Scriptul sa fie PHP Vreu sa imi afiseze ce IP are serveru , DNS ... etc mai multe detali despre server !Dar in mod special ma intereseaza IP si DNS-ul !
Mr.Cih Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 (edited) var_dump($_SERVER);Notice: Undefined variable: _server in C:\xampp\htdocs\index.php on line 3NULL<?php phpinfo(); ?>La asta imi apare decat IP nu si DNS/// Pe mine IP si DNS ma intereseaza mult ! Edited October 10, 2015 by Mr.Cih
pr00f Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 $ php -r "var_dump(\$_server);"PHP Notice: Undefined variable: _server in Command line code on line 1NULL$ php -r "var_dump(\$_SERVER);" | head -1array(47) {Observi diferenta?
Mr.Cih Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 $ php -r "var_dump(\$_server);"PHP Notice: Undefined variable: _server in Command line code on line 1NULL$ php -r "var_dump(\$_SERVER);" | head -1array(47) {Observi diferenta?Parse error: syntax error, unexpected 'php' (T_STRING), expecting variable (T_VARIABLE) or '$' in C:\xampp\htdocs\index.php on line 3
Byte-ul Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Tare greu sa sa scrii un jeg de linie de cod...<?php var_dump($_SERVER); ?>
Mr.Cih Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 Tare greu sa sa scrii un jeg de linie de cod...<?php var_dump($_SERVER); ?>Multumesc , imi apare IP , insa DNS nu apare !
Mr.Cih Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 [h=1]$_SERVER['SERVER_ADDR'] [/h]Nu apare nimic , nici macar o eroare !
pr00f Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Nu apare nimic , nici macar o eroare !pentru ca nu esti in stare sa pui nici macar un echo. $_SERVER["SERVER_ADDR"] este adresa IP a serverului, respectiv intrare din $_SERVER. chestii pe care tu le ai de mai devreme spuse de mine si Byte-ul