klaws1 Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Va spun un Bine v-am gasit! Mi-am facut cont aici pe RST pentru ca am vazut ca este un formul destul de interesant si atragator.V-as ruga si eu pe cei care stiti si aveti o protectie pentru flood... De ceva timp am luat flood peste flood .Si am apelat aici la voi sper sa ma ajutati. Multumesc anticipat! Quote
.Breacker Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 Depinde pe ce primesti flood. Poate primesti acasa, apari la TV ca ti-a fost inundata casa. Specifica, more details. Quote
klaws1 Posted October 16, 2015 Author Report Posted October 16, 2015 .Breacker Eu stau mai tot timpul pe skype,pe skype primesc flood,imi afla ip cu niste site-uri : Skype resolver si apoi imi flodeaza ip,asta vroiam eu un program ceva o protectie care sa imi ascunda Ip sa nu mi-l mai poata gasii indivizii Quote
klaws1 Posted October 16, 2015 Author Report Posted October 16, 2015 Da man,dar spune-mi un vpn sau da-mi un id de skype mai bine Quote
QUADMACHINE Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 cyberghost vpn, functioneaza binisor pe serverul de bucuresti.Good luck Quote