SANTAL Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Mai exista un Deep Web de incredere?am citit undeva ca majoritatea de incredere au fost depistate si inchise de FBI, in mare parte e doar scam, recent am fost tepuit pe the hidden wikivoi ati activat candva in asa ceva?din ce am inteles cei mai de incredere sunt dealeri de droguri Quote
QuoVadis Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 O intrebare cam stupida pentru ca la urma urmei astfel de site-uri/grupuri/retele sunt formate din oameni. Iar printre oameni sunt si tepari, libidinosi, etc., tot felul de oratanii insa si "oameni ai legii" (sa folosesc aceasta sintagma cretina folosita de imbecilii din mass-media Romaneasca). Da, sunt si grupuri restranse, necunoscute, de "incredere" insa acelea sunt exclusiviste si opereaza dupa anumite standarde. Daca vrei sa te ocupi cu treburi din astea e riscul meseriei ca e posibil sa iei teapa, sa fii ars in fel si chip, etc. Quote
Psiho Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Grupurile de incredere nu se incurca cu oameni de rand care abea platesc 200$ si mai fac si fite+ nu se ocupa cu servici gen picat site-uri de metin/manele. Quote