Guest Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 ce parere aveti? nu vi se pare ca , cam toata lumea face can-can cu deep-web de parca au de o mina de aur? nu stiu e ceva dubios la mijloc ciudat ca acum se trezec toti sa sara cu gura, apar video-uri pe yt din ce in ce mai multe pe tema asta ... ceva pute pe aici si nu sunt sosetele mele
QuoVadis Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 O parere ar fi sa nu mai umpli forumul de cacaturi si sa folosesti timpul respectiv aruncand o privire peste gramatica limbii romane. Ce spui?
malsploit Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 ce parere aveti? nu vi se pare ca , cam toata lumea face can-can cu deep-web de parca au de o mina de aur? nu stiu e ceva dubios la mijloc ciudat ca acum se trezec toti sa sara cu gura, apar video-uri pe yt din ce in ce mai multe pe tema asta ... ceva pute pe aici si nu sunt sosetele meleDescarca https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en si o sa te convingi, dar pana atunci spala sosetele alea...