toofast Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Facebook Auto PosterCea mai usoara metoda de a posta pe pagini si grupuri Facebook.Caracteristici:Nu necesita crearea unei aplicatii Facebook5 tipuri de postari - Text, Link, Imagine, Album si VideoPagini nelimitateGrupuri nelimitateSuport SPINTAXSuport Video YouTube & DailymotionIMGUR integrat pentru imaginimulte, multe altele!Cea mai simpla metoda de promovare a produselor sau a serviciilor dumneavoastra!Preturi: 10 EUR / luna50 EUR / 6 luni90 EUR / 12 luniPlata: PayPalOfer suport celor care nu se descurca singuri. Se fac actualizari de fiecare data cand Facebook schimba cate ceva, deci nu trebuie sa va faceti probleme.Cei interesati sunt rugati sa-mi trimita un PM sau sa lase un reply in acest topic. Quote
qwzky Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Are op?iune pentru a seta mai multe proxy-uri? Po?i s? oferi ceva imagini? Mai multe detalii?Cu ce e diferit? aplica?ia ta fa?? de altele, cum ar fi, de exemplu, Ninja Blaster? Quote
toofast Posted November 22, 2015 Author Report Posted November 22, 2015 Sincer nu am incercat Ninja Blaster si nu stiu ce ofera. Postarile se fac server side prin intermediul cron job-urilor, nu din browser. Quote