theandruala Posted December 3, 2015 Report Posted December 3, 2015 Eu am dat comanda, din 3 obiecte au venit 2.Ambele au fost luate din depozitul din ungaria.Au venit prin recomandate, deci semnezi cand le primesti.Nu am avut probleme.Am luat un telefon, cutia era impecabila, sigilata intr-o punga cauciucata.Si celalalt obiect era ambalat in 2 pungi, prima care era curata, si a doua cam jegoasa...La al doilea obiect nu merge incarcatorul, dispozitivul in sine e ok.E naspa ca nu se gaseste asa model de incarcator.I-a dus capu` sa faca model propriu de 2 lei.Cu telefonul in schimb....Nu am ce reprosa. Quote
SebaMLG Posted December 3, 2015 Author Report Posted December 3, 2015 Eu am dat comanda, din 3 obiecte au venit 2.Ambele au fost luate din depozitul din ungaria.Au venit prin recomandate, deci semnezi cand le primesti.Nu am avut probleme.Am luat un telefon, cutia era impecabila, sigilata intr-o punga cauciucata.Si celalalt obiect era ambalat in 2 pungi, prima care era curata, si a doua cam jegoasa...La al doilea obiect nu merge incarcatorul, dispozitivul in sine e ok.E naspa ca nu se gaseste asa model de incarcator.I-a dus capu` sa faca model propriu de 2 lei.Cu telefonul in schimb....Nu am ce reprosa.ai platit ceva pentru transport? Quote
theandruala Posted December 3, 2015 Report Posted December 3, 2015 Ulefone be touch 2 Da, de-alde câ?iva dolari, 3-4.Si am avut ?i tracing Code dinala Quote
SebaMLG Posted December 4, 2015 Author Report Posted December 4, 2015 Ulefone be touch 2 Da, de-alde câ?iva dolari, 3-4.Si am avut ?i tracing Code dinalavroiam sa-m cumpar un telefon da me frica sa dau comanda pe siteuri dinastea.. Quote
theandruala Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Eu n-am avut probleme.Pune si da. Quote