florin1000 Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 salutare....stiu ca am mai postat topicuri cu help si nu am ajutat pe nimeni pana acum dar chiar am nevoie de ajutor sunt noob.... De pe un site adaug niste informatii in baza de date ......dar atunci cand adaug "romana-engleza" si in baz de date imi scrie "romana-engleza??" cum fac sa nu mai arate asa...am mai incercat inca o chestie sa adaug in DB " roamana - engleza " si imi scrie: " romana - engleza ??" si m-am gandit ca daca sunt separate de spatiu o sa gaseasca dar nu .... si am un motor de cautare pe acea categorie care nu imi gaseseste ce caut decat daca bag si acele caracterese pare ca acele doua caractere sunt de la faptul ca dupa ce adaug in baza de date acel grup de cuvinte da enter automataceasta este casuta unde imi arata ce am adaugat...adaug din niste liste<input type="button" value="Adauga" onclick="add();" /> <input type="button" value="Reseteaza" onclick="res();" /> <textarea name="field_limbi" cols="60" rows="5" id="field_limbi" readonly="readonly"></textarea>aceasta este o parte din lista:<select name="Moth_Lg" style="width: 90px;" id="limba_in" ><option value=" Afrika ">Afrikaans</option><option value=" Albani ">Albanian</option><option value=" Amhari ">Amharic</option><option value=" Arabic ">Arabic</option></select>sorry...rog un moderator sa mute postul in web design ,k m-am grabit cand l-am scris si nu mi-am dat seama unde sunt Quote