little123 Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 (edited) Caut persoane care se pricep la SEO (sau cine are grupuri pe fb sau site-uri pe nisa IT computer/programare) sa imi aduca clienti pe site, la fiecare vanzare pe care o am primesti si tu o suma de bani.Traficul poate sa vina prin orice metoda, din facebook, backlink, comentarii pe alte forumuri, spam, etc important este sa am vanzari Este vorba de un site de unde poti cumpara emailuri pentru promovarea afacerii tale (Nu vand mailuri cu parole sau conturi sau alte chestii ce sunt interzise pe rst)* Poti sa recomanzi site-ul prieteniilor si daca cumpara ceva de pe site primesti si tu o suma de bani* Poti sa trimiti mailuri si daca am clienti primesti si tu o suma de baniPS: Trafic pe site am in jur de 1.000 - 1.500 de vizitatori pe ziCine vrea sa imi aduca vizitatori reali/clienti si are nevoie sa isi faca reclama prin mail il pot ajuta cu mailuri din orice tara Edited December 16, 2015 by little123 Quote
archerise Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Tu practic, singurul produs pe care il vinzi este o baza de date cu mail-uri? Nu am inteles mai nimic din postarea ta, tu oferi comision la vanzarea mail-urilor, sau cum? De promovat, te pot promova, dar fii mai explicit. Quote
little123 Posted December 16, 2015 Author Report Posted December 16, 2015 @archerise DAImi aduci clienti si la orice vanzare primesti o anumita suma de bani, sau daca ai nevoie iti pot oferi mailuri in schimbul promovarii (nu vreau vizite fake) Quote
Rubaka Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Ce site ai? Ce baza de date cu mail-uri? Persoane fizice, juridice? As fi interesat de baza de date, in schimbul unei promovari pe fb, pe grupuri, am aproximativ 3000. Quote
archerise Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Trimite-mi un pm cu adresa ta de mail sa vorbim mai detaliat. Quote