Jump to content

AntidoteC4

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About AntidoteC4

  • Birthday 06/06/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AntidoteC4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Cum de pana acuma nu a aparut nicio sectiune sau vreun sub-forum dedicat sectorului de Android / IOS Development and Programming ? @quadxenon Done
  2. Ca framework folosesc LibGDX. La jocul la care lucrez nu am nevoie de fizica, dar oricum libGDX are Box2D care contine physics. Mersi pentru raspuns.
  3. De ceva timp incerc sa fac un joc pentru android. E greu dar reusesc cat de cat. Problema e ca la grafica sunt complet lipsit de talent. In ce program as putea face elementele grafice (cladiri, caractere, backgrounds, s.a.m.d), un program mai noob friendly pentru grafica 2D. Multumesc frumos.
  4. Avand in vedere ca sistem global al dezvoltatorilor in tehnologie se bazeaza pe conceptul "S-a stricat , cumperi altul" si nu sunt tocmai pentru ideea de a repara (motivul fiind evident, e mai profitabil pentru ei), proiectul e greu de realizat, desii este o idee de foarte practica si de viitor.
  5. Salut, imi poate spune cineva cum pot sa import in eclipse in proiectul meu aceste import org.apache.commons.httpclient.HttpClient; import org.apache.commons.httpclient.HttpException; import org.apache.commons.httpclient.HttpStatus; import org.apache.commons.httpclient.methods.PostMethod; Codul pe care incerc sa-l rulez este: import org.apache.commons.httpclient.HttpClient; import org.apache.commons.httpclient.HttpException; import org.apache.commons.httpclient.HttpStatus; import org.apache.commons.httpclient.methods.PostMethod; public class PostReqEx { public void sendReq(String url,String username,String password){ HttpClient httpClient = new HttpClient(); PostMethod postMethod = new PostMethod(url); postMethod.addParameter("username", username); postMethod.addParameter("password", password); try { httpClient.executeMethod(postMethod); } catch (HttpException e) { e.printStackTrace(); } catch (IOException e) { e.printStackTrace(); } if (postMethod.getStatusCode() == HttpStatus.SC_OK) { String resp = postMethod.getResponseBodyAsString(); } else { //...postMethod.getStatusLine(); } } } dar la importuri primesc "cannot be resolved" deoarece trebuie sa import jar-urile apache pe care le-am luat de aici : http://www.apache.org/dist/httpcomponents/httpclient/binary/ Am incercat sa copiez jar-urile in C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 SDK\lib\ dar si in alte locuri, am incercat si ca in acest video http://www.youtube.com/watch?v=RXGQgGqdq-I Dar tot nu merge. Nu stiu ce sa mai incerc. Sunt incepator in java (in programare in general) si nu reusesc sa-i dau de cap. LE: Gata am rezolvat-o pana la urma.
×
×
  • Create New...