Jump to content

Starchild

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Starchild's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Starchild

    problema..

    salut.. am si eu o problema..am postat mai acum cateva zile ceva legat de hi5.. bytenull m-a ajutat si am rezolvat in mare masura.. doar ca.. atunci cand bag scriptul la despre mine.. mi se delogheaza de pe hi5.. de la ce sa fie?
  2. da.. profilul e identic.. am dat add.. merci..
  3. puskin.. nici pe departe.. daca te uitai la profil probabil iti dadeai seama..
  4. dude.. am incercat ceva cu page source.. nu merge.. am cam modificat tot ce ar fi trebuit modificat si eliminat tot ce era de eliminat.. si nu a mers..
  5. poi..nu stiu.. se poate?
  6. boon.. css.un tutorial mai explicit css gasesc si eu.. am gasit cate ceva.. dar.. nu ma ajutat prea mult.. da .. profilu` baiatului aluia e tare
  7. a-si vrea sa stiu cum face cel din link-u` http://rusulik.hi5.com profilul , sau mai exact cum face baiatu chestia cu tabelul acela cu "add as a friend" , "send message"... anyway.. nu ma astept sa primesc un raspuns ci doar indemnuri cu"munceste si afla" sau restu`..macar un sfat..? pm daca doreste cineva sa ajute..
  8. eu cred ca e bun si skin-ul actual..
  9. ms frumos pentru link , daatdraqq!
  10. O rugaminte am si eu. Vreau un link de unde pot downloada programul prin care setez data la pc sau un nume pt a nu-mi mai expira trialurile. Daca stii bine , daca nu.. fara mistourie de genu.. dai dublu click pe ceas sau din control panel..
  11. of doamne.. sa stii ca mai mult ma madresc cu un roman care fura de la un prost american care sa fie in pas cu moda isi face un plastic.. sa nu mai care dupa el.. arfele astea de rahat..
×
×
  • Create New...