Jump to content

OCAK

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About OCAK

  • Birthday 01/02/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OCAK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. OCAK

    Salut

    Frate ce sati spun.de 10 ani is in romania si tot am probleme cu gramatica asta..Nus roman de origine.De aia nam luat nici bacu:))
  2. OCAK

    Salut

    Scuzatima.n-am stiut unde sa deschid subiectu.dar daca nu e vreo problema am nevoie de cativa baieti pasionati de meseria asta si cu care as putea face schimb de ideuri.un msg privat e de ajuns.incaodata scz.
  3. majoritatea programelor de mai sus apartin turcilor.Turkojan 4 gold?????? cand a mai aparut si asta,,???grija mare sa nu deveniti zombi.
  4. si cyber mirror vine de la gruparea cyber warrior....;)is cunoscuti
  5. ei folosesc un program anume eksen atack care scaneaza anumite parole.sati spun cum sta treaba.ei scriu undele cuvinte comm_user si un cuvant pe langa si scaneaza cu un program anume care contine mai multe searchuri de exemplu google ,babylone,etc..prin asta gasesc siteurile si apoi cu anumite parole cum am spus mai sus scaneaza siteurile.si probabil si siteul tau a fost cu usarname admin si cu un password tampit.este foarte usor si se face la nimereala...nu poti spune ca e hack. la joomla din cate stiu panou de admin se pune asa.www.exemplu.com/administrator/login.php si de aicea fac intrare cu usarname si password.si de acolo isi pun indexul.parerea mea e sati pui un usarname si password mult mai complicat.si nu o sa mai ai treaba cu ei.
  6. Sunt constient ca unele fisiere virusate,daca sutn scanate acolo.Nu mai au niciun folos.
  7. Am observat ca sunt multe programe postate si linkuri de download de normal. Sugestia mea ar fi ca cand punem un link folositor un program anume uploadat.Sa il scanam pe un site Si sa adaugam pe langa linkul acesteia..Nu stii niciodata ce virus contine folderul ,fisierul continut.Si programele antivirus de multe ori raman nefolositor pe langa asta. Va voi da si un exemplu.Eu folosesc virus total.Nu este un program ci un link princ are iti poti scana fisierul,folderul inainte de upload si rezultatul este pe vazutul tuturor daca folderul,fisierul este curat sau nu.. https://www.virustotal.com/ este simplu si usor.
  8. OCAK

    Salut.!

    Nu sunt compozitor.
  9. Programul iti da si parole? daca nu esti noob frate.....te ocupi cu spargerea conturilor de yahoo????sa fim seriosi.
  10. OCAK

    MS_PaSs

    Ce ar fi sa daca pui un link oarecare de download ce mai postezi si uh.si sa si pui de virustotal ca sa stim si noi ce virusi ne mai bagam in calculator.Virustotal.com intra si dai o scanare rezultatu nil pui aicea.
  11. Si asta e r57 modificat.Dar nu stiu de ce era nevoie de password si usarname..
  12. OCAK

    Salut.!

    Mi-ai dat o ideie:D Ma apuc sa scriu melodia acuma.
×
×
  • Create New...