Jump to content

gerege94

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gerege94

  1. Cat credeti ca va mai tine "Robinetul Nemtesc" ? Credeti ca ei nu sunt satui de invazia bulgarilor , romanilor(tiganilor) sau a ungurilor care nu fac nimic decat sa sparga seminte zilnic , sa umble prin baruri si sa primeasca social doar sa frece pula ? Acum cateva luni cateva azile din Baden-Württemberg si Thüringen au fost incendiate si nu exista aceasta avalansa de asa zisi "refugiati" , cu timpu aceste incendii se vor intensifica din simplu motiv ca nemtii sunt satui sa plateasca taxe pentru niste libidinosi lenesi carora nu le place munca , e mai usor sa faca copii cu tona si sa primeasca 400-500 E de persoana + alocatie de copil si sa frece pula zilnic , toate astea au fost posibile cu bunavoita doamnei cancelar Merkel , care a sustinut ca trebuie sa fim toleranti cu acesti "Refugiati (Invadatori - pentru mine ) . Oricum asta e o treaba politica care nu ar trebui sa aiba treaba cu RST .
  2. Muie tiganilor , sunt satul de ei .
  3. Se pare ca am gasit un posibil bug al ROM-ului resetand telefonul . Treaba sta in felu urmator , eu folosesc Screen Lock Password , dar dupa ce resetez telefonul pentru primele 1-2 deblocari nu mai cere parola iar apoi isi revine la normal ca sa zic asa . Am trimis un mail celui care a creat ROM-ul si astept un raspuns , cautand pe google nu am gasit nimic despre aceasta problema .
  4. Salutare , tot caut de ceva timp filme romanesti cu subtitrare in germana . Am vazut cateva aici la televizor dar din pacate le-am uitat denumirile , stiti daca exista trackere pentru asa ceva ? Am cautat si pe site-uri de subtitrare la filme romanesti dar nu prea am gasit nimic .
  5. Testat aproximativ o zi si ceva si a rulat fara probleme , inca odata iti multumesc pentru ajutor si recomand si altor persoane care mai doresc .
  6. http://findmymobile.samsung.com/account/init.do Samsungu are o optiune Golire Dispozitiv odata logat pe siteul celor de la samsung .
  7. Salutari , de ceva timp am rootat telefonu S4 GT-I9505 si se tot autorestarteaza si touchscreenul se blocheaza . De exemplu cand sunt sunat , dau sa raspund , iar apoi dupa 2/3 secunde se restarteaza la fel si cand se incarca sau cand ma joc . Din ce am citit ar fi knox-ul devina , ok l-am dezinstalat , apoi am mai gasit ca ar fi de la versiunea 4.4.2 , dar cat timp nu a fost rootat a functionat perfect . Prima data l-am rootat cu cfautoroot , dupa am incercat cu towelroot nu a functionat dupa am luat alta metoda de pe google , tot la fel se autorestarta cand avea chef . Versiunea de android e 4.4.2 iar Baseband version I9505XXUGNG8 . As dori o solutie la aceste autorestarturi , momentan i-am scos root-ul si l-am adus la versiunea de fabrica . EDIT : Multumesc pentru ajutor , voi reveni maine dupa ce il instalez cu pareri .
  8. Sunt de mai bine de 1 an in germania si cam tot de atata timp tot descarc de pe FL si nu am intampinat probleme , sau vreun plic cu vreo "felicitare" . Toata treaba e ca nu am facut upload , odata descarcat l-am oprit si pana acum a mers ok .
  9. Salutare , de ceva timp nu ma mai pot conecta pe filelist.ro nici pe flro.org . Imi afiseaza o pagina alba pe orice browser as intra , are cineva vreo idee de ce ? sau niste solutii ? Tin sa precizez ca pana acum m-am conectat din Germania. Multumesc . EDIT : Imi cer scuze ca nu am folosit search-ul , vina mea . Se poate inchide , multumesc de raspunsurile prompte .
×
×
  • Create New...