Jump to content

babyface

Active Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

About babyface

  • Birthday 12/03/1978

Recent Profile Visitors

3362 profile views

babyface's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Salut, am si eu o problema majora :)...aveam 2 partitii pe un hdd cu windows 7, si XP, am creeat si o a 3-a pe care am instalat W10, mentionez ca pe partitia cu W7 aveam truecrypt (inca neinstalat total, i-am dat defer la 90%) dupa ce am instalat W10 am dat restart si-a facut el damblaua, toate bune si frumoase..dar cand l-am deschis astazi..surpriza...la start up nu mai am optiunea de a selecta sistemul de operare dorit ca pana acum (inainte de a instala W10) intra direct W10. Se mai poate face ceva sa pot accesa celelalte 2 partitii? sau macar sa recuperez ceva date ?Multumesc.
  2. Salut rst, are careva idee cum pot sa obtin si eu o invitatie pe faceless.cc. Mersi!
  3. salut cand mai ai nevoe de cpanel...cauta-ma :)dau de proba dak nai incredere...ms salut

    1. babyface

      babyface

      salut, mai ai cpanel?

    2. zaimo

      zaimo

      salut, mai ai cpanel?

  4. Aveti grija cu milogul asta ''ydx90'' promite, incaseaza si dispare...
  5. Mare atentie la ''ydx90'' are un jabber : scosty90@jabber.ru, dupa ce s-a laudat ca are de toate si ca el posteaza gratis, i-am trimis 40$ pentru cateva cpanel imediat ce au ajuns banii la el prin BTC a disparut subit mi-a dat si ignore pe jabber ... btc: 1PnDqLuveoWM83d5sBFwc5MtATjZk6Rd2Z Take care!
  6. salut, mai ai cpanel? le platesc. ms

  7. Salut, am un usb marca Kingston DataTraveler Workspace 32GB pe care am instalat Windows 7, si TrueCrypt, a functionat o vreme, totul OK pe un Acer Aspire e1-531 pana astazi cand am cumparat un alt Acer Aspire e1-531 aceleasi configuratii doar procesorul fiind diferit, am incercat sa vad daca ruleaza si pe acesta (sa-i zicem ACER2), totul ok nu au fost probleme, cand am bagat usb-ul din nou rin primul PC au inceput problemele, imi cere sa bag parola de la truecrypt incearca sa intre in Wind pana la un punct cand apare logoul, dupa care isi ia un fel de restart imi apare un fel de bluescreen si imi cere iarasi pass de la truecrypt, aveti idee de la ce ar putea fi? Daca bag usb in alt device imi cere format. Mersi
  8. @alexu acum am vazut postarea, chiar acum am sa sun pe cineva care are o farmacie, sper sa ma ajute Edit: Se gaseste doar in farmaciile Univers Farm Anda din Constanta, dar nu se pot procura fara reteta, i-am contactat astept un raspuns daca au sau nu pe stoc .
  9. Din pacate fara reteta nu pot face nimic, am vb cu cineva in domeniu farmaceutic si a zis ca ma ajuta cu mare placere dar nici macar mie nu poate sa imi elibereze fara reteta.
  10. @alexu din cate am vazut Vitamina C Arena 750mg solutie injectabila, 5fiole AR se poate procura din farmaciile catena dar numai pe baza de reteta daca imi zici exact despre ce vitamina este vorba cu exactitate, am o prietena care detine un punct farmaceutic si as putea sa vb cu ea, am putea chiar sa le luam mai ieftin, dar o sa am nevoie de reteta.
  11. Lasa-mi in privat nr-ul tau, si vorbim la telefon despre ce vitamine ai nevoie ..daca ti le pot procura eu, , daca nu imi spui de unde le pot procura si cum se numesc in cazul in care ai nevoie de niste vitamine speciale.
  12. Sunt dispus sa suport diferenta pana la cei 500eur de care ai nevoie + eventuale cheltuieli cu vitamine si alte medicamente , pentru asta as dori sa ma intalnesc personal cu tine daca se poate.. PM PT NR MEU DE TELEFON
  13. Deci , am scanat cateva site-uri cu vulnerabilitate Shell . Problema este cum pot urca eu un shell pe acell site ??? Chiar nu ma pricep , astept sugesti ... As prefera ceva de pe "Windows sau PHP" ... Cu root-u nu ma descurc prea bine ! Programu folosit pentru Scanare Vulnerabilitate Shell este : CSShellShockScanner - si - Hscan gui version 1.20 1 - The Tool Box Archives - Adversary ManifestoAdversary Manifesto Pareri daca acest program este bun ? si daca pot sa urc "shell" pe ce imi gaseste ?!
  14. babyface

    Vand PM

    Am si eu nevoie de PM $120 lunar.
×
×
  • Create New...